Genestra, Neurogen Cognition, Підтримка мозку, 60 капсул

Код: 34154
Фото товару Genestra, Neurogen Cognition, Підтримка мозку, 60 капсул
Фото складу Genestra, Neurogen Cognition, Підтримка мозку, 60 капсул
Фото використання Genestra, Neurogen Cognition, Підтримка мозку, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, Neurogen Cognition, Підтримка мозку, 60 капсул
(5)
4061 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Neurogen Cognition був спеціально розроблений для підтримки когнітивного здоровя та функції мозку. Він пропонує оптимізований куркумін LONGVIDA який, як було продемонстровано в клінічних дослідженнях, підтримує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Підтримка мозку 60 капсул

Genestra, Neurogen Cognition, Підтримка мозку, 60 капсул

Опис

Neurogen Cognition був спеціально розроблений для підтримки когнітивного здоров'я та функції мозку. Він пропонує оптимізований куркумін LONGVIDA‚ який, як було продемонстровано в клінічних дослідженнях, підтримує когнітивні функції та оперативну пам’ять; рівні енергії, спокій і задоволеність під час випадкових психічних навантажень у здорової старіючої популяції; і продуктивність пам'яті у літніх людей. LONGVIDA містить куркумін у формі твердих ліпідів, що сприяє підвищенню його біодоступності. Ця формула також пропонує BACOGNIZE Bacopa‚ стандартизований екстракт рослини Bacopa monnieri‚ який традиційно використовувався для підтримки пам’яті. BACOGNIZE Клінічно доведено, що бакопа підтримує когнітивне здоров’я та роботу мозку, підвищуючи продуктивність у тесті вимірювання уваги, свободу від відволікання та оперативну пам’ять. Крім того, Neurogen Cognition містить стандартизований екстракт імбиру, який, як було показано в доклінічних дослідженнях, підтримує когнітивне здоров’я та пам’ять.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / LONGVIDA Оптимізований куркумін 400 мг / Забезпечення куркуміну (з кореневища Curcuma Longa) 80 мг / BACOGNIZE Bacopa (Bacopa Monnieri) 300 мг / Надземні частини Std. Екстракт (12% Bacosides) Імбир (Zingiber Officinale) Кореневище Std. Екстракт 100 мг / (14,6: 1) (5% гінгеролів) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, целюлоза, діоксид кремнію, соєвий лецитин, стеаринова кислота, мальтодекстрин, аскорбілпальмітат. Містить сою.

Дозування

Приймайте по 2 капсули щодня або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Може викликати проблеми з травленням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності