Genestra, HMF Bifido Powder, Біфідобактерії, 30 г

Код: 34156
Фото товару Genestra, HMF Bifido Powder, Біфідобактерії, 30 г
Фото складу Genestra, HMF Bifido Powder, Біфідобактерії, 30 г
Фото використання Genestra, HMF Bifido Powder, Біфідобактерії, 30 г
Основне фото товара Genestra, HMF Bifido Powder, Біфідобактерії, 30 г
5040 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
HMF Bifido Powder пропонує шість запатентованих штамів біфідобактерій для підтримки пробіотичної колонізації товстого кишечника. Біфідобактерії зазвичай присутні в кишечнику від народження до старості, де вони ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Біфідобактерії 30 г

Genestra, HMF Bifido Powder, Біфідобактерії, 30 г

Опис

HMF Bifido Powder пропонує шість запатентованих штамів біфідобактерій для підтримки пробіотичної колонізації товстого кишечника. Біфідобактерії зазвичай присутні в кишечнику від народження до старості, де вони відіграють важливу роль у здоров’ї шлунково-кишкового тракту. Біфідобактерії сприяють ферментації вуглеводів у товстому кишечнику та сприяють виробленню важливих коротколанцюгових жирних кислот (SCFA), включаючи ацетат і лактат. Хоча вони є найпоширенішим видом, присутнім у кишечнику здорових немовлят, концентрація біфідобактерій зменшується з віком, причому найбільше зниження спостерігається у людей похилого віку. Клінічні дослідження показують, що додавання біфідобактерій може сприяти здоровому складу кишкової флори, підтримувати шлунково-кишковий комфорт і може відігравати особливу роль у підтримці імунної функції. HMF Bifido Powder містить досліджені пробіотичні штами, такі як Bl-04‚ CUL-34 і CUL-20‚, які, як було продемонстровано в ході клінічних випробувань, сприяють здоров’ю шлунково-кишкового тракту та імунітету.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 мірні ложки (1 грам) Порції в упаковці: Приблизно 30 Кількість на порцію / Консорціум пробіотиків 40 мільярдів КУО / Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-34) & Bifidobacterium bifidum (CUL-20) Bifidobacterium breve (CUL-74) Bifidobacterium animalis subsp. lactis (Bl-04) Bifidobacterium longum subsp. infantis (Bi-26) Bifidobacterium longum subsp. longum (CUL-75) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: картопляний мальтодекстрин. Без ГМО / Без глютену / Без сої / Без молочних продуктів / Без ФОС / Веганський / Вегетаріанський.

Дозування

У склянку додайте 2 мірні ложки води та перемішайте. Приймайте по одній на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо у вас ослаблений імунітет, не використовуйте. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникають симптоми розладу травлення, припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Цей продукт був запечатаний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо коробка або вміст відкриті або пошкоджені. Зберігати в холодильнику (нижче 46 ° F). Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Біфідобактерії (Bifidobacterium)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності