Genestra, Super EFA Forte Capsules + D, Омега 3 6 9, 60 капсул

Код: 34157
Фото товару Genestra, Super EFA Forte Capsules + D, Омега 3 6 9, 60 капсул
Фото складу Genestra, Super EFA Forte Capsules + D, Омега 3 6 9, 60 капсул
Фото використання Genestra, Super EFA Forte Capsules + D, Омега 3 6 9, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, Super EFA Forte Capsules + D, Омега 3 6 9, 60 капсул
(5)
2339 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Капсули Super EFA Forte + D пропонують високоефективну формулу риб’ячого жиру, яка містить EPA та DHA у формі біодоступних тригліцеридів. Кожна надзвичайно чиста м’яка таблетка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Омега 3 6 9 60 капсул

Genestra, Super EFA Forte Capsules + D, Омега 3 6 9, 60 капсул

Опис

Капсули Super EFA Forte + D пропонують високоефективну формулу риб’ячого жиру, яка містить EPA та DHA у формі біодоступних тригліцеридів. Кожна надзвичайно чиста м’яка таблетка містить 800 мг EPA та DHA для підтримки здоров’я неврологічної, серцево-судинної системи та суглобів. DHA є однією з найважливіших омега-3 жирних кислот у мозку, де вона допомагає регулювати текучість мембран, утворення синапсів і вироблення цитокінів. Клінічні дослідження показали, що DHA може підтримувати когнітивне здоров'я, включаючи епізодичну пам'ять і навчання у літніх людей. DHA також важлива для правильного розвитку мозку та сітківки ока у маленьких дітей. Встановлено, що EPA та DHA підтримують здоров’я серцево-судинної системи, сприяючи здоровому метаболізму ліпідів, частоті серцевих скорочень, функції тромбоцитів і ендотелію. Регулюючи активність імунних клітин і виробництво ейкозаноїдів, таких як простагландини та лейкотрієни, ці омега-3 жирні кислоти забезпечують додаткову підтримку комфорту та функції суглобів. Клінічні дослідження показали, що тригліцериди риб’ячого жиру мають більшу біодоступність, ніж етилові ефіри, причому одне дослідження повідомило про значно більше збільшення індексу омега-3 після шестимісячного прийому добавок, ніж ідентична доза етилових ефірів. Вітамін D також включений через його загальновизнаний вплив на підтримку імунної функції та здоров’я кісток.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 15 Загальний жир 1,5 г / 2%† Холестерин Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% риб’ячого жиру (з анчоусів, сардин і скумбрії) ) 1‚430 мг / * Вихід EPA (ейкозапентаєнова кислота) 475 мг / * DHA (докозагексаєнова кислота) 325 мг / * Загальна кількість Омега-3 830 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. †Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: капсула (бичачий желатин, гліцерин, очищена вода), олія солодкого апельсина, змішаний концентрат токоферолів. Містить: Риба (анчоус, сардина та скумбрія).

Дозування

Приймайте 1 м’яку капсулу на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість. Застереження щодо алергенів: містить: рибу (анчоус, сардину та скумбрію).

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Flora, Udo's Oil 3-6-9 Blend, Омега 3-6-9, 500 мл
(4.9)
2843 грн.
Доставка