Perque, Pain Guard Forte, Підтримка стресу, 250 таблеток

Код: 34243
Фото товару Perque, Pain Guard Forte, Підтримка стресу, 250 таблеток
Фото складу Perque, Pain Guard Forte, Підтримка стресу, 250 таблеток
Фото використання Perque, Pain Guard Forte, Підтримка стресу, 250 таблеток
Основне фото товара Perque, Pain Guard Forte, Підтримка стресу, 250 таблеток
(5)
5905 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Біль буває різних форм та інтенсивності. Це може бути викликано травмою, хворобою, хірургічним втручанням або хронічними захворюваннями. Це може вплинути на ваші суглоби, тканини та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Підтримка стресу 250 таблеток

Perque, Pain Guard Forte, Підтримка стресу, 250 таблеток

Опис

Біль буває різних форм та інтенсивності. Це може бути викликано травмою, хворобою, хірургічним втручанням або хронічними захворюваннями. Це може вплинути на ваші суглоби, тканини та м’язи. Отже, біль може вплинути на вас кількома різними способами: починаючи від фізичного страждання, яке він спричиняє, він також може змінити вашу особистість, спричиняючи вас до дратівливості або примхливості. Біль також може заважати вам зосередитися. Якщо ви регулярно страждаєте від хронічного болю, ви, ймовірно, не можете брати участь у багатьох видах діяльності, які вам подобаються. На щастя, є природні добавки, які можуть допомогти полегшити біль з низьким ризиком серйозних побічних ефектів.

Pain Guard Forte від Perque — це добавка, яка поєднує інгредієнти, які, як було показано, зменшують запалення та полегшують біль. Це також покращує здатність вашого організму до самовідновлення‚ на відміну від деяких інших продуктів. Якщо ви страждаєте на алергію, вам також може бути корисний Pain Guard Forte‚; завдяки своїм протизапальним властивостям ця добавка може покращити вашу реакцію на звичайні алергени. Деякі люди навіть повідомляють, що це допомагає полегшити проблеми з пазухами.

Деякі з інгредієнтів, які містить Pain Guard Forte, включають

Ці унікальні таблетки забезпечують переваги як таблеток, так і капсул в одній таблетці. Кожен флакон Perque's Pain Guard Forte містить 250 таблеток. Рекомендоване дозування для тих, хто хоче досягти здорового підтримки болю, становить від однієї до чотирьох таблеток на день. Для тих, хто має запалення та гострий біль, рекомендована доза становить від чотирьох до шістнадцяти таблеток на день, якщо інше не рекомендовано лікарем.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка. Порції в упаковці: 250 енергетичних поживних речовин / Кількість на порцію / % добової норми Кверцитин дигідрат (водорозчинний біофлаваноїд) 500 мг / OPC (розчинний низькомолекулярний активін 1294) 5 мг / Магній (як C16 і C18 алкіли) ƚ) 7 мг / 2 Рослинні волокна (органічна кроскармелоза) 35 мг / ƚ з цілих, необроблених плодів і листя пальми. Денна цінність не встановлена. Не містить; цитрусові, MSG, пшениця, глютен, кукурудза, крохмаль, віск, соя, дріжджі, зеїн, сульфат, фосфати (крім коферментів), консерванти, казеїн або інші похідні молока. Без ГМО. 100% рослинна, енергійна формула.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте від однієї (1) до чотирьох (4) таблеток на день незалежно від їжі до чотирьох (4) разів на день або за вказівкою вашого медичного працівника. Типове дозування: 1-4 рази на день. Дефіцит відновлення (хронічний) 2-8 на добу. Запалення/гострий біль 4-16 на добу.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)