Perque, Regularity Guard, Проносний засіб, 454 г

Код: 34245
Фото товару Perque, Regularity Guard, Проносний засіб, 454 г
Фото складу Perque, Regularity Guard, Проносний засіб, 454 г
Фото використання Perque, Regularity Guard, Проносний засіб, 454 г
Основне фото товара Perque, Regularity Guard, Проносний засіб, 454 г
(5)
4988 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Запор це дуже поширена проблема, яка може завдавати вам значного дискомфорту. Постійний запор може стати причиною занепокоєння, якщо ваша травна система сповільниться, що може ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Проносний засіб 454 г

Perque, Regularity Guard, Проносний засіб, 454 г

Опис

Запор – це дуже поширена проблема, яка може завдавати вам значного дискомфорту. Постійний запор може стати причиною занепокоєння, якщо ваша травна система сповільниться, що може виникнути як побічний ефект ліків або природний результат старіння. Крім того, регулярне напруження для проходження твердого стільця може призвести до болючого геморою. Якщо ви страждаєте від синдрому подразненого кишечника (СРК), у вас можуть виникнути запори, які чергуються з незручними епізодами діареї.

Споживання великої кількості клітковини – найкращий спосіб запобігти та полегшити запор. Існує два типи клітковини, обидва з яких повинні бути включені у ваш раціон у належному співвідношенні, щоб ваша травна система працювала ефективно: перший тип, нерозчинна клітковина, збільшує стілець, тому він стає м’якшим і легшим для виведення. пропуск; тим часом розчинна клітковина поєднується з водою, утворюючи гелеподібну речовину, яка може запобігти рідким стільцям або діареї. Дослідження показали, що люди, які споживають значну кількість розчинної клітковини, особливо клітковини з вівса, можуть мати краще серцево-судинне здоров’я.

Regularity Guard від Perque — це порошкоподібна добавка, яка містить корисну клітковину, якої може бути не вистачає у вашому раціоні. Він також підтримує корисні бактерії, які живуть у вашому кишечнику та допомагають травленню. Кожна ложка містить такі інгредієнти:

Рекомендований розмір порції Perque's Regularity Guard становить сім грамів, розчинених у воді або соку, до п’яти разів на день. Дотримуйтесь порад свого лікаря, щоб визначити, скільки вам слід приймати. При одній порції щодня ємності 16 унцій вистачить більше ніж на два місяці.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 7 грамів (1 мірна ложка) Порції в контейнері: 64 енергетичні поживні речовини / Кількість на порцію / % добової норми Селен (у вигляді 100% l-селенометіоніну) 125 мкг / 180 Камедь акації (стандартизована гуміарабік, вироблена з дикої природи) 3,5 г / Глюкоманнан (ліофілізований) 2 г / Вівсяна клітковина (14% бета-глюкану; Oatwell 14) 1 г / Декстран FOS (пребіотики з коротким ланцюгом) 500 мг / OPC 85 (ActiVin IH636; проантоціанідини 92% розчинні) 12,5 мг/ Фосфатиди (включаючи фосфатидил-холін‚ -етаноламін‚ та інозит) 36 мг/ Денна норма не встановлена ​​FDA. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО. Етикетка з повним розкриттям (без прихованих або неактивних інгредієнтів). 100% рослинна, енергійна формула.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте 7 грамів (1 мірну ложку) у воді або соку від одного (1) до п’яти (5) разів на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Більшість зберігають із щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте виріб, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджені або відсутні.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Проносний засіб (Laxative)