Cinchona Tincture, Підтримка імунітету, 59.15 мл

Код: 34289
Фото товару Cinchona Tincture, Підтримка імунітету, 59.15 мл
Фото складу Cinchona Tincture, Підтримка імунітету, 59.15 мл
Фото використання Cinchona Tincture, Підтримка імунітету, 59.15 мл
Основне фото товара Cinchona Tincture, Підтримка імунітету, 59.15 мл
(5)
2775 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Комплексна трава для імунного здоровя, інфекції та запалення. Хинну траву використовують при лихоманці, малярії, слабкому травленні, запаленні, захворюваннях, що характеризуються періодичністю, диспепсії, діареї, дизентерії, підвищеному ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Підтримка імунітету 59.15 мл

Cinchona Tincture, Підтримка імунітету, 59.15 мл

Опис

Комплексна трава для імунного здоров’я, інфекції та запалення. Хинну траву використовують при лихоманці, малярії, слабкому травленні, запаленні, захворюваннях, що характеризуються періодичністю, диспепсії, діареї, дизентерії, підвищеному апетиті, сприянні виділенню травних соків, лікуванні здуття живота, повноти та інших проблем зі шлунком, розладів кровоносних судин, геморою, варикозного розширення вен. вени‚ та судоми ніг. Хінна рослина — це дерево, яке походить із південноамериканських тропічних лісів Анд у Перу, Еквадорі, Болівії, Колумбії та Венесуелі. Завдяки своїй лікувальній цінності європейці перевезли хінну рослину для культивування в Індію та Яву. Хінна‚ є одним із найвідоміших дерев тропічного лісу та найважливіших відкриттів. Люди використовують кору для виготовлення ліків. Протягом останніх трьохсот років у медицині використовувалися багато видів хінної рослини, включаючи хінну лікарську, хінну калійну, бліду хінну та червону. Кора хінної рослини містить хінін та інші алкалоїди, які, здається, діють узгоджено, щоб забезпечити лікувальні переваги рослини. Хінна рослина відома під багатьма назвами, такими як лихоманкове дерево, кора хініну, хіна, червона хіна, жовта хіна тощо.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 порція з повною крапельницею. Порції в упаковці: 48 Кора хінного дерева 100% (Cinchona succirubra) Інші інгредієнти: спирт як консервант.

Дозування

Спосіб застосування: 1-2 повні крапельниці 1-2 рази на день. Лікар повинен ретельно контролювати дозу, яка може коливатися від 1 до 30 крапель до двох разів на день протягом кількох тижнів, зазвичай повільно збільшуючи дозу.

Запобіжні заходи

Не використовуйте хінну, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Існують деякі докази того, що хинну НЕБЕЗПЕЧНО використовувати під час вагітності та якщо ви годуєте грудьми. Не використовуйте хінну, якщо у вас є виразка. Це може збільшити ризик кровотечі. Хинна трава містить хінін і хінідин, які можуть спричинити нерегулярне серцебиття та підвищити ризик нерегулярного серцебиття у людей із синдромом подовженого інтервалу QT. Не використовуйте хінну траву, якщо у вас міастенія. Він містить хінін і хінідин, які можуть викликати м'язову слабкість і погіршити ваш стан. Хинна трава може уповільнити згортання крові, тому існує занепокоєння, що вона може збільшити ризик додаткової кровотечі під час і після операції. Існує також занепокоєння, що хінідин у хинній траві може посилити дію м’язових релаксантів, які використовуються під час операції. Припиніть використання хинної трави принаймні за 2 тижні до запланованої операції. Лікар повинен ретельно контролювати дозу, яка може варіюватися від 1 до 30 крапель до двох разів на день протягом кількох тижнів, зазвичай повільно збільшуючи дозу.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)