Vegan Adrenal Support +, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код: 34493
Фото товару Vegan Adrenal Support +, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото складу Vegan Adrenal Support +, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото використання Vegan Adrenal Support +, Підтримка наднирників, 60 капсул
Основне фото товара Vegan Adrenal Support +, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
2271 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Повне покриття реакції на стрес для відновлення, скидання та відновлення балансу. Vegan Adrenal Support+ — це перша повна веганська добавка для підтримки надниркових залоз, яка демонструє ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка наднирників 60 капсул

Vegan Adrenal Support +, Підтримка наднирників, 60 капсул

Опис

Повне покриття реакції на стрес для відновлення, скидання та відновлення балансу.

Vegan Adrenal Support+ — це перша повна веганська добавка для підтримки надниркових залоз, яка демонструє науково обґрунтовані інгредієнти нетваринного походження, які спрямовані на три критичні фази здоров’я надниркових залоз: відновлення функції надниркових залоз, перезавантаження нейроендокринної мережі зв’язку та відновлення метаболічної реакції. Розроблена для підтримки здоров’я надниркових залоз повного спектру, ця інноваційна формула містить адаптогенні трави разом із цільовою нейроендокринною підтримкою харчування. Наша формула підтримки надниркових залоз на рослинній основі розроблена для збалансування та підтримки всієї осі надниркових залоз/HPA, ендоканабіноїдної системи, імунної системи, метаболічної системи та відповідей на запалення. Баланс між цими системами має вирішальне значення для ефективної підтримки стресу та є основою для досягнення та підтримки здоров’я та благополуччя надниркових залоз. Підтримуючи три R здоров’я надниркових залоз: Recover‚ Reset‚ and Rebalance‚ Vegan Adrenal Support+ також підтримує здорове виробництво енергії, стійкість надниркових залоз‚ і здорову реакцію на почуття стресу.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 веганські капсули Порцій в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Вітамін B6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) 10 мг / 588% Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 50 мкг / 2083% Магній (у вигляді цитрату магнію) 10 мг / 2% ашваганда ( Withania somnifera) Екстракт цілої рослини 600 мг / * (Стандартизований до 7% Withanolides) Індійський ладан (Boswellia serrata) Екстракт смоли олео-камеди 200 мг / * (Стандартизований до 65% Boswellic кислот) Copaiba (Copaifera officinalis) Oleoresin 25 мг / * (Стандартизовано до 10% В-каріофілену) Веганський порошок Омега-3 (з водоростей Schizochytrium sp.) 150 мг / * (Стандартизовано до 3% розавінів і 1% салідрозиду) * Добова норма (DV) не встановлена ​​Інші інгредієнти: рослинна целюлоза капсула. Виключає: глютен, молочні продукти, сою, яйця, арахіс, горіхи, рибу, молюсків, цукор, покриття, сполучні речовини та наповнювачі та не містить ГМО.

Дозування

Приймайте 2 веганські капсули щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Зберігати в закритому вигляді в сухому прохолодному місці. ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЛИШЕ, ЯКЩО ЗАБЕЗПЕЧНА ПЛОЩАДКА ЦІЛА.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн
Доставлення
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн
Доставлення