Vital Nutrients, Flax Lignan SDG 78 mg, Лігнани, 60 капсул

Код: 34494
Фото товару Vital Nutrients, Flax Lignan SDG 78 mg, Лігнани, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Flax Lignan SDG 78 mg, Лігнани, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Flax Lignan SDG 78 mg, Лігнани, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Flax Lignan SDG 78 mg, Лігнани, 60 капсул
3508 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Ваше тіло, загалом, працює як ефективна одиниця, яка має здатність самостійно протистояти можливим проблемам. Однак в інший час ви повинні активно вживати заходів, щоб захистити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Лігнани 60 капсул

Vital Nutrients, Flax Lignan SDG 78 mg, Лігнани, 60 капсул

Опис

Ваше тіло, загалом, працює як ефективна одиниця, яка має здатність самостійно протистояти можливим проблемам. Однак в інший час ви повинні активно вживати заходів, щоб захистити своє тіло у важкі часи. Однією з таких битв, у якій може знадобитися ваша активна участь, є боротьба з вільними радикалами. Вільні радикали потенційно шкодять вашим клітинам – вони спричиняють стрес або окисне пошкодження вашого тіла. На щастя, з ними борються антиоксиданти, які обмежують шкоду, завдану вільними радикалами.

Щоб отримати потужні антиоксиданти з природного джерела, ви можете спробувати дієтичні добавки, такі як Flax Lignan SDG від Vital Nutrients. Лігнани - це хімічні сполуки, які можна знайти в рослинах, як естроген-подібні хімічні речовини, які також є частиною звичайного раціону людини. SDG (секоізоларицирезінол-диглюкозид) — це лігнан, який бактеріями товстої кишки перетворюється на ентеролактон. SDG широко досліджувався; фактично це був один із перших попередників лігнану, який був ідентифікований у раціоні людини, і одна з найбільш досліджених форм. Як антиоксидант, імунна система організму може бути зміцнена, а організм може бути краще захищений як користь для здоров’я.

Vital Nutrients прагне створити формули, які можуть підтримувати здоров’я найбезпечнішим способом. Цю добавку було незалежно перевірено за кількома критеріями, включаючи ефективність, автентичність, важкі метали, стабільність і бактерії, кількість дріжджів і цвілі, залишки гербіцидів і пестицидів, залишки розчинників і афлатоксини.

Кожна пляшка з 60 рослинними капсулами Flax Lignan SDG 78 мг від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-2 капсули 2 рази на день під час їжі або за рекомендацією медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули Порцій в упаковці: 30 Кількість на порцію / SDG (Secoisolariciresinol-diglucoside) 156 мг / Ця кількість лляного лігнану SDG на порцію дорівнює кількості, що міститься в 2 столових ложках меленого насіння льону (приблизно 14 грамів). Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, рисовий порошок, карбонат кальцію, аскорбілпальмітат і діоксид кремнію. Містить: глютен (з пшениці, жита або ячменю). Виключає: покриття, сполучні речовини, молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 2 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Застереження щодо алергенів: містить: глютен (із пшениці, жита або ячменю).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Антиоксиданти (Antioxidant)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення