Calcium/Magnesium Citrate/Malate Formula, Кальцій Магній, 100 капсул

Код: 34603
Фото товару Calcium/Magnesium Citrate/Malate Formula, Кальцій Магній, 100 кап
Фото складу Calcium/Magnesium Citrate/Malate Formula, Кальцій Магній, 100 кап
Фото використання Calcium/Magnesium Citrate/Malate Formula, Кальцій Магній, 100 кап
Основне фото товара Calcium/Magnesium Citrate/Malate Formula, Кальцій Магній, 100 кап
(5)
1011 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Функціонування серцево-судинної системи є важливою складовою загального здоровя. Є багато способів підтримувати серцево-судинну систему в ідеальному стані, але деякі способи набагато складніші за інші. Крім ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Кальцій Магній 100 капсул

Calcium/Magnesium Citrate/Malate Formula, Кальцій Магній, 100 капсул

Опис

Функціонування серцево-судинної системи є важливою складовою загального здоров’я. Є багато способів підтримувати серцево-судинну систему в ідеальному стані, але деякі способи набагато складніші за інші. Крім того, деякі методи можуть нести більший ризик, оскільки ви продовжуєте їх використовувати. Одним із способів забезпечити якісне харчування та оптимальне здоров’я є прийом дієтичних добавок із перевіреного джерела. Кальцій/магній (формула цитрат/малат) містить надзвичайно біодоступні форми, які допомагають покращити засвоєння та метаболічні властивості для використання організмом необхідних мінералів кальцію та магнію.

Як ви, мабуть, уже знаєте, кальцій — це мінерал, який вважається надзвичайно важливим активом для вашого організму. Це допомагає підтримувати здоров’я зубів і кісток, а також здоров’я серця та ріст клітин. Однак склянка молока — не єдиний спосіб отримати свою порцію кальцію, а також потенційно найбільш біодоступний спосіб.

Роль магнію в організмі така ж активна, як і зайнята. Його основна можлива допомога використовується у роботі м’язів і нервів, де магній діє як сила поглинання та метаболізму.

Разом ці два мають здатність підтримувати відчуття радості, оскільки потрібна повноцінність поживних речовин. Формула цитрату/малату допомагає в цьому пошуку переваг, які добре засвоюються.

Vital Nutrients пишається своєю відданістю своїм споживачам, забезпечуючи безпеку та якість найвищого рівня. Цю добавку було незалежно протестовано за такими критеріями, як автентичність, ефективність, кількість дріжджів і цвілі, стабільність і бактерії, а також залишки розчинника.

Кожна пляшка кальцію/магнію (формула цитрат/малат) на 100 капсул від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 2 капсули, від 2 до 4 разів на день під час їжі, або за рекомендацією медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули. Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / Кальцій (у вигляді 70% дикальцію малату, кальцію цитрату/малату) 160 мг / 16% магнію (у вигляді 70% димагнієвого малату та 30% цитрату магнію) 160 мг / 40% інших інгредієнтів : Капсула рослинної целюлози‚ силікат магнію‚ та лейцин. Виключає покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

2 капсули 2-4 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення