Premier Research Labs, DentaVen, Пробіотики, 30 капсул

Код: 34711
Фото товару Premier Research Labs, DentaVen, Пробіотики, 30 капсул
Фото складу Premier Research Labs, DentaVen, Пробіотики, 30 капсул
Фото використання Premier Research Labs, DentaVen, Пробіотики, 30 капсул
Основне фото товара Premier Research Labs, DentaVen, Пробіотики, 30 капсул
(5)
1520 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
DentaVen має формулу на основі пробіотиків для чудового здоровя ротової порожнини як для дорослих, так і для дітей. Цей продукт містить спеціалізований, запатентований штам Streptococcus ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Пробіотики 30 капсул

Premier Research Labs, DentaVen, Пробіотики, 30 капсул

Опис

DentaVen має формулу на основі пробіотиків для чудового здоров’я ротової порожнини як для дорослих, так і для дітей. Цей продукт містить спеціалізований, запатентований штам Streptococcus salivarius, корисної бактерії, яка зазвичай колонізує ротову порожнину. Хоча корисні‚ дружні бактерії діють як важлива фундаментальна опора в області рота, ротова порожнина часто може здаватися зоною бойових дій, у якій чужі бактерії намагаються перевершити чисельність корисних бактерій, які проживають у ній. Загальна кількість корисних бактерій може стати незбалансованою порівняно з їх немісцевими аналогами. На додаток до підтримки належної гігієни порожнини рота шляхом чищення щіткою та зубною ниткою, DentaVen допомагає забезпечити корисні бактерії для оптимального здоров’я ротової порожнини. Прийом однієї капсули щодня забезпечує 300 мільйонів колоній. -утворюючі одиниці (КУО) унікального штаму BLIS M18 корисних, дружніх бактерій, S. salivarius, які здатні колонізувати та корисно проживати в ротовій порожнині. Цей спеціальний штам пробіотичних бактерій було досліджено на предмет його здатності сприяти здоровому рівню бактерій ротової порожнини, що є важливою підтримкою здоров’я зубів і ясен. Запатентована‚ пробіотична підтримка здоров’я зубів і ясен Містить унікальний, дуже бажаний штам Streptococcus salivarius, який здатний колонізуватися і корисно проживати в ротовій порожнині; також ефективний для дітей віком від 5 років при використанні згідно з інструкцією.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / Кальцій (у вигляді карбонату кальцію з водоростей Aquamin F) 30 мг / 2% Alka-Blend 218 мг / Інулін, Aquamin F Мінералізовані червоні водорості (цілі) (Lithothamnion sp.) BLIS M18 Пробіотичні бактерії (Strep. salivarius) 300 мільйонів КУО 22 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула рослинного походження (целюлоза, вода) На момент виробництва. Гарантія якості PRL. Кошерний сертифікований пробіотичний штам Перевірено ДНК Без додавання небажаного Допоміжні речовини Клінічна ефективність Перевірено Фітокриміналістичний тест на домішки Відсутність хімічної або радіаційної стерилізації Патоген Виконано мікробіологічне дослідження на важкі метали Перевірено FDA Контроль cGMP

Дозування

Розжуйте одну капсулу, поки вона не розкриється у роті; потім залиште вміст у роті на кілька секунд, перш ніж проковтнути. Для досягнення найкращих результатів використовуйте після чищення зубів. Уникайте пити або їсти протягом десяти хвилин після використання. Використовуйте регулярно для підтримки здоров'я зубів і ясен.

Запобіжні заходи

Пломба фальсифікатора: використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення