Progressive Labs, Оллер-Б, Aller-B, 90 капсул

Код: 34839
Фото товару Progressive Labs, Оллер-Б, Aller-B, 90 капсул
Фото складу Progressive Labs, Оллер-Б, Aller-B, 90 капсул
Фото використання Progressive Labs, Оллер-Б, Aller-B, 90 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Оллер-Б, Aller-B, 90 капсул
(5)
1646 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Боротьба з алергією - справа серйозна. Згідно з останніми дослідженнями, опублікованими в Allergy and Clinical Immunology Journal, на алергію припадало до 40 відсотків втрати продуктивності, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 351821004112
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Aller-B 90 капсул

Progressive Labs, Оллер-Б, Aller-B, 90 капсул

Опис

Боротьба з алергією - справа серйозна. Згідно з останніми дослідженнями, опублікованими в Allergy and Clinical Immunology Journal, на алергію припадало до 40 відсотків втрати продуктивності, оскільки вона часто відволікає працівників від роботи. За даними Американської академії алергії, астми та імунології, алергічний риніт, найпоширеніша алергічна реакція, вражає аж 30 відсотків населення світу. Ще більший відсоток людей може страждати від чутливості до чужорідних білків у своєму оточенні.

Немає сумніву, що сучасне життя принесло разом зі своїми зручностями численні джерела екологічних токсинів. Перероблені харчові продукти та ліки також можуть викликати дискомфорт.

На щастя, Aller-B від Progressive Labs поєднує групу вітамінів B-комплексу, які можуть бути ефективними для зменшення тривалості та тяжкості легких симптомів алергії. Кожна капсула містить:

Інші інгредієнти цієї добавки включають рисове борошно, стеарат магнію та желатин як сполучні агенти, які допомагають зробити вітаміни та поживні речовини легшими для засвоєння та легшим доступом для систем, які їх потребують.

Приймайте одну капсулу Aller-B від Progressive Labs щодня або проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб визначити рівень захисту від алергії, який підходить саме вам. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка забезпечує тримісячний запас.

Progressive Labs є сімейним виробником і розповсюджувачем харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кожна капсула містить: тіамін (B-1) 50 мг. Рибофлавін (B-2) 50 мг. Ніацинамід 50 мг. Вітамін B-6. 50 мг. Фолат (фолієва кислота) 400 мкг. Вітамін B-12 60 мкг. Біотин 50 мкг. Пантотенова кислота 100 мг. Холіну бітартрат 50 мг. інозит 25 мг. PABA (параамінобензойна кислота) 50 мг. Інші інгредієнти: рисове борошно, стеарат магнію, желатин

Дозування

Одна капсула на день‚ або більше‚ за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Ecological Formulas, Sphingolin, Сфінголін, 60 капсул
(5)
1121 грн.
Доставка