Progressive Labs, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Код: 34842
Фото товару Progressive Labs, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота, 60...
Фото складу Progressive Labs, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота, 60...
Фото використання Progressive Labs, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота, 60...
Основне фото товара Progressive Labs, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота, 60...
(5)
1331 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Вас цікавить альфа-ліпоєва кислота? Люди з хорошим здоров'ям повинні виробляти достатню кількість альфа-ліпоєвої кислоти; однак‚ якщо ваше здоров’я не ідеальне‚ або якщо у вас є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Альфа-ліпоєва кислота 60 капсул

Progressive Labs, Alpha Lipoic Acid, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Опис

Вас цікавить альфа-ліпоєва кислота? Люди з хорошим здоров'ям повинні виробляти достатню кількість альфа-ліпоєвої кислоти; однак‚ якщо ваше здоров’я не ідеальне‚ або якщо у вас є стан, який може отримати користь від добавки альфа-ліпоєвої кислоти‚ тоді альфа-ліпоєва кислота від Progressive Labs може бути саме тим, що вам потрібно.

Альфа-ліпоєва кислота є антиоксидантом, що означає, що вона може усунути вільні радикали, молекули з неспареними валентними електронами, які можуть завдати шкоди клітинам нашого тіла. Альфа-ліпоєва кислота міститься в кожній клітині нашого тіла і відіграє важливу роль у виробленні енергії на клітинному рівні, перетворюючи глюкозу в корисну енергію. Альфа-ліпоєва кислота також є унікальною серед більшості інших антиоксидантів завдяки тому факту, що вони воднорозчинні та жиророзчинні. Різниця між водорозчинним і жиророзчинним визначає, як препарат або речовина впливатиме на організм, а також де . Відомо, що жиророзчинні речовини також можуть зберігатися в жирі тіла. Для альфа-ліпоєвої добавки Progressive Labs водо- та жиророзчинна добавка означає, що можливі антиоксидантні ефекти добавки альфа-ліпоєвої кислоти можуть діяти будь-де в організмі.

Вважається, що альфа-ліпоєва кислота також може допомогти в лікуванні діабету 2 типу шляхом зниження рівня цукру в крові та підвищення резистентності до інсуліну. Також було припущено, що вони можуть зменшити симптоми діабетичного болю в нервах завдяки своїй здатності усувати вільні радикали.

Progressive Labs також включила до складу своєї альфа-ліпоєвої добавки — BioPerine — екстракт, який підвищує біодоступність харчової добавки, з якою вона поєднується. Біодоступність - це швидкість і ступінь, з якими речовина стає доступною після потрапляння в організм.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Альфа-ліпоєва кислота 200 мг / * Біоперін 10 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, желатин. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Приймайте одну-дві капсули на день або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)