Progressive Labs, Astaxanthol, Астаксантин, 60 капсул

Код: 34856
Фото товару Progressive Labs, Astaxanthol, Астаксантин, 60 капсул
Фото складу Progressive Labs, Astaxanthol, Астаксантин, 60 капсул
Фото використання Progressive Labs, Astaxanthol, Астаксантин, 60 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Astaxanthol, Астаксантин, 60 капсул
3083 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Астаксантин зазвичай міститься у водоростях, а також у деяких тварин, таких як лосось, форель і креветки. Хімічна речовина є каротиноїдом, який діє як пігмент, надаючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Астаксантин 60 капсул

Progressive Labs, Astaxanthol, Астаксантин, 60 капсул

Опис

Астаксантин зазвичай міститься у водоростях, а також у деяких тварин, таких як лосось, форель і креветки. Хімічна речовина є каротиноїдом, який діє як пігмент, надаючи певним тваринам червонуватий або рожевий колір. Окрім цього, асаксантин також є природним антиоксидантом. Це означає, що його хімічний склад має властивості, які можуть усунути вільні радикали, атоми у вашому тілі, які мають неповні зв’язки, що призводять до неспарених електронів. Це потенційно може призвести до проблем із віком.

Ми можемо отримати астаксантин через правильну дієту, що складається з певних морепродуктів, таких як лосось, райдужна форель або омари. Однак певні умови життя та/або відсутність належної дієти означають, що добавка астаксантину, як астаксантол від Progressive Labs, може підійти саме вам.

На додаток до астаксантину, астаксантол також містить порошок олії огуречника. Як рослина, квіти, листя та олія борщівника використовуються в лікувальних цілях. Крім того, деякі дослідження та початкові дослідження свідчать про те, що олія огуречника може бути ефективна при застосуванні проти певних захворювань шкіри. Олія огуречника також містить гамма-ліноленову кислоту (GLA). Цілком можливо, що гамма-ліноленова кислота може мати певний вплив на боротьбу із запальними реакціями.

Астаксантол також є астаксантиновою добавкою, яка містить Seanol, харчову похідну бурих водоростей (також відому як екстракт Ecklonia cava). Дослідження показують, що Seanol може містити певні хімічні речовини, такі як астаксантин, які можуть діяти як антиоксиданти. Це також пов’язано з протизапальною реакцією.

Ці інгредієнти були сформульовані в астаксантолі Progressive Labs, щоб, можливо, допомогти вам покращити ваше здоров’я та самопочуття на клітинному рівні.

Астаксантол Progressive Labs поставляється безкоштовно з PureFormulas.com

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула Кількість на порцію Астаксантин (натуральний гавайський біоастін 4 мг) Seanol-P Екстракт Ecklonia Cava 95% Флоротанін 15 мг Порошок олії огуречника 175 мг Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, желатин, мальтодекстрин, гуміарабік, рослинний стеарат магнію, консервант натуральних змішаних токоферолів, консервант аскорбілпальмітат, діоксид кремнію.

Дозування

Одна овочева капсула на день або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Астаксантин (Astaxanthin)