Progressive Labs, Visio Plex, Підтримка здоров'я зору, 200 капсул

Код: 34878
Фото товару Progressive Labs, Visio Plex, Підтримка здоров'я зору, 200 капсул
Фото складу Progressive Labs, Visio Plex, Підтримка здоров'я зору, 200 капсул
Фото використання Progressive Labs, Visio Plex, Підтримка здоров'я зору, 200 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Visio Plex, Підтримка здоров'я зору, 200 капсул
(5)
3484 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Visio Plex від Progressive Labs — це добавка для очей, яка складається з різноманітної суміші вітамінів, мінералів і рослинних компонентів, які, як вважають, можуть покращити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка здоров'я зору 200 капсул

Progressive Labs, Visio Plex, Підтримка здоров'я зору, 200 капсул

Опис

Visio Plex від Progressive Labs — це добавка для очей, яка складається з різноманітної суміші вітамінів, мінералів і рослинних компонентів, які, як вважають, можуть покращити та зберегти здоров’я очей. Деякі з цих інгредієнтів:

Вітамін С

Дослідження показують, що вітамін С може сприяти здоровій роботі кровоносних судин в очах. Вітамін С також причетний до можливої ​​профілактики та лікування певних захворювань очей.

Вітамін Е

Дослідження висувають ідею, що вітамін Е є невід’ємною частиною довгострокового здоров’я очей, і оскільки наш організм не синтезує потрібну нам кількість вітаміну Е, правильна дієта або дієтичні добавки, такі як Visio Plex, можуть бути необхідними.

Цинк

Як мікроелемент, цинк відіграє важливу роль у тому, щоб вітамін А досягав нашої сітківки. Це забезпечує вироблення меланіну, який наші очі використовують для захисту. Деякі дослідження також пов'язують дефіцит цинку з погіршенням зору.

Лютеїн і зеаксантин

Дослідження показують, що як каротиноїди (органічні пігменти) лютеїн і зеаксантин можуть діяти як антиоксиданти в наших очах. Також важливим є той факт, що наш організм може не виробляти необхідні нам лютеїн і зеаксантин. Тож без правильної дієти чи добавки для зору, як-от Visio Plex, ми можемо не отримати лютеїн і зеаксантин, які нам потрібні.

Екстракт гінко білоба

Гінко був поширеним у східних культурах і медицині протягом багатьох років. На додаток до широкого спектру використання, вважається, що екстракт гінко білоба, можливо, сприяє кровообігу, що, у свою чергу, може сприяти здоровій функції очей.

Чорничний порошок

Вважається, що чорниця містить флавоноїди, речовини, які, можливо, можуть покращити кровообіг, що може підтримувати здоровий зір. Чорниця також має цікаву історію. Під час Другої світової війни деякі британські пілоти використовували чорничне варення, щоб покращити не лише зір, але й нічний зір.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: Вітамін А (ретинілпальмітат) 7‚500 МО Вітамін А (бета-каторен) 25‚000 МО Вітамін С 500 мг Вітамін Е (d-альфа-токоферилсукцинат) 400 МО Тіамін (вітамін B-1) 20 мг Рибофлавін ( вітамін B-2) 25 мг Ніацин 10 мг Ніацинамід 50 мг Вітамін B-6 (піридоксин HCI) 30 мг Фолат 800 мкг Вітамін B-12 (ціанокобаламін) 50 мкг Пантотенова кислота 100 мг Кальцій (цитрат) 100 мг Магній (цитрат) 250 мг цинку (піколінат) 50 мг селену (селенометіон) 200 мкг міді (хелат амінокислоти) 3 мг сирого концентрату для очей 70 мг очанки лікарської (Euphrasia officinalis) 150 мг порошку чорниці (фруктів) 40 мг N-ацетилцистеїну (NAC) 250 мг гінко Екстракт білоба 60 мг Кверцетин 300 мг Таурин 500 мг L-метіонін 200 мг Глутамінова кислота 50 мг Гліцин 50 мг Лютеїн 10 мг Зеаксантин 1000 мкг Інші інгредієнти: рисове борошно, стеарат магнію, желатин.

Дозування

Вісім капсул у розділених дозах під час їжі‚ або більше‚ за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)