Progressive Labs, U-Tract D-Mannose, Д-манноза, 50 г

Код: 34888
Фото товару Progressive Labs, U-Tract D-Mannose, Д-манноза, 50 г
Фото складу Progressive Labs, U-Tract D-Mannose, Д-манноза, 50 г
Фото використання Progressive Labs, U-Tract D-Mannose, Д-манноза, 50 г
Основне фото товара Progressive Labs, U-Tract D-Mannose, Д-манноза, 50 г
(5)
1961 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Порошок D-маннози, як U-Tract від Progressive Labs, зазвичай використовується для можливого лікування ІМП (інфекції сечовивідних шляхів). Деякі дослідження також показують, що D-маноза також сприяє здоров’ю ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 351821008691
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Д-манноза 50 г

Progressive Labs, U-Tract D-Mannose, Д-манноза, 50 г

Опис

Порошок D-маннози, як U-Tract від Progressive Labs, зазвичай використовується для можливого лікування ІМП (інфекції сечовивідних шляхів). Деякі дослідження також показують, що D-маноза також сприяє здоров’ю травного тракту.

Більшість ІМП викликаються кишковою паличкою (Escherichia coli), бактерією, яка зазвичай зустрічається в нашому кишковому тракті. Загалом, кишкова паличка не становить загрози для нашого здоров’я, якщо тільки рівень кишкової палички в нашому організмі не високий, або якщо бактерія потрапляє в сечовивідні шляхи нашого тіла (або будь-де, де це насправді не повинно бути). Коли кишкова паличка поширюється сечовивідними шляхами, у вашому організмі з’являться такі симптоми ІМП, як часте сечовипускання, сечовипускання з печінням, біль або дискомфорт у нижній частині живота, а іноді (але не завжди) з сечею змішується кров.

Як порошок D-манози U-Tract від Progressive Labs допомагає вашим сечовивідним шляхам позбутися шкідливих бактерій. Порошок D-маннози не вбиває бактерії; він просто не дозволяє бактеріям прилипати до сечовивідних шляхів.

По суті, E. coli має крихітні пальцеподібні кінцівки, які називаються фімбріями. Ці фімбрії складаються з лектину‚ амінокислотно-цукрового комплексу, який робить їх «липкими». Порошок D-манози не засвоюється нашим організмом так ефективно, як глюкоза, і дуже мало D-манози переробляється та метаболізується. Більшість порошку D-манози фактично проходить через наші нирки, сечовий міхур, а потім сечовивідні шляхи.

Ось як порошок D-манози може допомогти в лікуванні ІМП. Лектин фімбрії E. coli насправді приваблюється молекулами D-маннози. Отже, по суті, коли наш організм пропускає D-манозу через нашу систему, будь-яка кишкова паличка, яка прилипає до внутрішніх стінок наших сечовивідних шляхів, негайно прилипає до молекул D-манози, що проходять, і вимивається разом із сечею.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Д-манноза (D-Mannose)
Zazzee, D-Mannose Powder Plus, Д-манноза, 184 г
(5)
1873 грн.
Доставка
Now, D-Mannose, D-Маноза в порошку, 85 г
(5)
1059 грн.
Доставка