Healthy Origins, B-Complex, Комплекс вітаміну B, 120 капсул

Код: 35002
Фото товару Healthy Origins, B-Complex, Комплекс вітаміну B, 120 капсул
Фото складу Healthy Origins, B-Complex, Комплекс вітаміну B, 120 капсул
Фото використання Healthy Origins, B-Complex, Комплекс вітаміну B, 120 капсул
Основне фото товара Healthy Origins, B-Complex, Комплекс вітаміну B, 120 капсул
(5)
3851 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Підтримує неврологічне та когнітивне здоров'я*Біодоступний B-комплекс Healthy Origins містить усі вісім вітамінів групи В у їхніх активних коферментних формах для оптимального засвоєння.* Вітаміни групи В ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 603573249045
Вага: 0.45 кг

Healthy Origins Комплекс вітаміну B 120 капсул

Healthy Origins, B-Complex, Комплекс вітаміну B, 120 капсул

Опис

Підтримує неврологічне та когнітивне здоров'я*

Біодоступний B-комплекс Healthy Origins містить усі вісім вітамінів групи В у їхніх активних коферментних формах для оптимального засвоєння.* Вітаміни групи В — це група поживних речовин, які необхідні для нашого загального здоров’я та благополуччя. Вони забезпечують широкий спектр підтримки для організму, але вони загальновідомі своєю ключовою роллю в неврологічному здоров’ї, когнітивному здоров’ї, виробництві енергії та функції клітин.* *Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Офіційний сайт: http://healthyorigins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в контейнері: 120 Кількість на порцію / % добової норми Вітамін B1 (у вигляді тіамін-гідрохлориду, хлориду тіамін-кокарбоксилази) 50 мг / 4167% Вітамін B2 (у вигляді рибофлавіну, рибофлавіну 5'-фосфату) 50 мг / 3846% Вітамін B3 (як інозитол гексанікотинат, ніацинамід) 50 мг / 313% вітамін B5 (як D-пантотенат кальцію) 50 мг / 1000% вітамін B6 (як піридоксин HCI, піридоксаль 5'-фосфат) 50 мг / 2941% вітамін B7 (як D) -Біотин) 500 мкг / 1666% Вітамін B9 (фолат) 680 мкг DFE / 170% (у вигляді кальцієвої солі L-5-метилтетрагідрофолату) Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну, дибенкозиду) 500 мкг / 20833% холіну (у вигляді холіну бітартрату) 25 мг / 5% пантетин 10 мг / † бенфотіамін 5 мг / † інозитол гексафосфат 15 мг / † † добова норма не встановлена ​​DFE = дієтичний фолієвий еквівалент Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гіпромелоза, вода), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) вегетаріанську капсулу щодня, бажано під час їжі, або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Не виробляється з інгредієнтами, отриманими з пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків, арахісу або деревних горіхів. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Комплекс вітаміну B (B-Complex)