DaVinci Laboratories, CholestSure, Підтримка рівню холестерину, 90 капсул

Код: 35168
Фото товару DaVinci Laboratories, CholestSure, Підтримка рівню холестерину...
Фото складу DaVinci Laboratories, CholestSure, Підтримка рівню холестерину...
Фото використання DaVinci Laboratories, CholestSure, Підтримка рівню холестерину...
Основне фото товара DaVinci Laboratories, CholestSure, Підтримка рівню холестерину...
(5)
2622 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
CholestSure від DaVinci Labs — це дієтична добавка, розроблена для підтримки серцево-судинної системи, одночасно допомагаючи організму підтримувати нормальний рівень холестерину. CholestSure від DaVinci складається з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 026664217097
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Підтримка рівню холестерину 90 капсул

DaVinci Laboratories, CholestSure, Підтримка рівню холестерину, 90 капсул

Опис

CholestSure від DaVinci Labs — це дієтична добавка, розроблена для підтримки серцево-судинної системи, одночасно допомагаючи організму підтримувати нормальний рівень холестерину. CholestSure від DaVinci складається з унікальної комбінації червоного дріжджового рису, фотостеролів, полікозанолів, коензиму Q10, EPA, полінікотинату хрому, ліпідів гуггула та екстракту листя артишоку. Ця добавка стане чудовим доповненням до будь-якої здорової дієти та програми фізичних вправ, спрямованої на підтримку нормального рівня холестерину, ЛПВЩ і тригліцеридів.

Інгредієнти CholestSure

Полінікотинат хрому – хром є металом і важливим мікроелементом, що означає, що невеликі кількості потрібні для підтримки хорошого здоров’я. Він використовується, щоб допомогти контролювати рівень цукру в крові в тих, хто має переддіабет і діабет 2 типу. Хром також використовується для лікування синдрому полікістозних яєчників (СПКЯ), підвищення хорошого холестерину та лікування депресії. Деякі використовують хром для схуднення і збільшення м'язової маси.

Дріжджі з червоного рису – дріжджі з червоного рису майже так і звучать: дріжджі, які вирощують на рисі. Його екстракт продається як природний засіб для зниження рівня холестерину в різних добавках, включаючи CholestSure.

Полікозаноли – полікозаноли в CholestSure отримують із цукрової тростини. Полікозаноли - це натуральний екстракт рослинного воску, який використовується для зниження рівня поганого холестерину та підвищення рівня хорошого холестерину.

Фотостероли – Фотостероли подібні до холестерину в рослинах. CholestSure отримує фотостероли із сої. Вважається, що вони поглинають поганий (ЛПНЩ) холестерин.

Коензим Q10 – коензим Q10 виробляється організмом, але його кількість зменшується з віком і під час прийому деяких ліків. Люди з високим рівнем холестерину, як правило, мають низький рівень коензиму Q10, що, крім іншого, може впливати на пам’ять.

EPA – EPA – це омега-3 жирна кислота, що міститься в риб’ячому жирі, яка, як було показано в багатьох дослідженнях, знижує рівень поганого (ЛПНЩ) холестерину.

Ліпіди гуггула — ліпіди гуггула виготовляються із соку дерева Commiphora mukul‚ яке можна знайти в Індії. Гуггул століттями використовувався в аюрведичній медицині для лікування різних хвороб, включаючи хвороби серця. Сьогодні він найчастіше використовується для лікування артриту, високого рівня холестерину, акне та інших шкірних захворювань, втрати ваги та атеросклерозу (або затвердіння артерій).

Екстракт листя артишоку – екстракт листя артишоку протягом багатьох років використовується в холістичній медицині для лікування людей з високим рівнем холестерину. Одне нещодавнє дослідження за участю 140 людей з високим рівнем холестерину показало, що щоденне споживання цього рослинного екстракту знижує загальний рівень холестерину на цілих 18 відсотків. Дослідники вважають, що екстракт листя артишоку ефективний завдяки вмісту лютеоліну та інших корисних флавоноїдів.

Як і під час будь-якої іншої схеми зниження рівня холестерину, вам слід докласти серйозних зусиль, щоб змінити свій раціон під час прийому CholestSure. Хоча добавки можуть бути ефективними самі по собі, ви досягнете найкращих результатів, дотримуючись дієти, яка не багата продуктами з високим вмістом холестерину, такими як м’ясо та молочні продукти.

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 3 капсули Порції в контейнері 30Кількість на порцію % добової норми Хром (у вигляді полінікотинату хрому) 200 мкг 167% червоного дріжджового рису 600 мг * Полікозаноли (з цукрової тростини) 20 мг * Комплекс фітостеролів (із сої) 500 мг * вихід: загальна кількість фіостеролів 450 мг Бета-ситостерол 230 мг Кампестерол 135 мг Стигмастерол 82 мг Коензим Q10 20 мг * Порошок гуггула 200 мг * Екстракт артишоку (листя) 100 мг * Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 180 мг Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, рослинні клітини ulose ‚ рослинний лейцин. Містить: сою та рибу (тріска, менхаден, сардини та анчоуси). Без глютену.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 3 капсули щодня під час їжі. Добову кількість можна розділити між ранком і ввечері або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте будь-які ліки для зниження рівня холестерину, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Колір цього продукту може відрізнятися через варіації кольору натуральних інгредієнтів. Цей продукт містить свинець, хімічну речовину, відому штату Каліфорнія. викликати вроджені дефекти та інші репродуктивні шкоди. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка рівню холестерину (Cholesterol Support)
Aged Garlic Extract Cholesterol & Circulation Health, Підт...
(5)
2090 грн.
Доставка
Pure Encapsulations, CholestePure, ХолестеП'юр, 180 капсул
(5)
2875 грн.
Доставка