Bio-Kult, Probiotic, Пробіотики, 30 капсул

Код: 35374
Основне фото товара Bio-Kult, Probiotic, Пробіотики, 30 капсул
(5)
1224 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.05.2024., без передоплати
Bio-Kult — це науково розроблений, природний потужний пробіотик із 14 штамів, який підтримує природний захист вашого організму, зберігаючи корисні бактерії у вашому кишечнику.• Можна зберігати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 5027314501363
Вага: 0.45 кг

Bio-Kult Пробіотики 30 капсул

Bio-Kult, Probiotic, Пробіотики, 30 капсул

Опис

Bio-Kult — це науково розроблений, природний потужний пробіотик із 14 штамів, який підтримує природний захист вашого організму, зберігаючи корисні бактерії у вашому кишечнику.• Можна зберігати при кімнатній температурі без потреби в холодильнику • Загальна кількість життєздатних бактерій до кінця терміну
придатності
• Підходить для дітей і вагітних жінок (ми завжди рекомендуємо проконсультуватися з лікарем або медичним працівником, перш ніж приймати будь-які харчові добавки)
• Без ГМО та без глютену. Пробіотичні штами в Bio-Kult мають кріозахист під час процесу сублімаційної сушки‚ що дає дві основні переваги:1. Вони захищені від агресивного кислотного середовища шлунка і тому здатні колонізувати всю довжину шлунково-кишкового тракту.2. Процес дозволяє зберігати Bio-Kult при кімнатній температурі без необхідності охолодження.

Офіційний сайт: https://www.bio-kult.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули
Порція в упаковці: 15 Кількість на порцію / %DVBio-Kult Пробіотики 141 мг+
Lactobacillus casei PXN 37‚ Lactobacillus plantarum PXN 47‚ Lactobacillus rhamnosus PXN 54‚ Bacillus subtilis PXN 21‚ Bifidobacterium bifidobac PXN 21‚ Bifidobacterium bifidobac breg2 N Bifidobacterium longum PXN 30‚ Lactobacillus acidophilus PXN 35‚ Lactococcus lacttis ssp. lactis PXN 63‚ Streptococcus thermophilus PXN 66‚ Bifidobacterium infantis PXN 27‚ Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN 39‚ Lactobacillus helveticus PXN 45‚ Lactobacillus salivarius PXN 57.+Денна норма не встановлена.Інші інгредієнти: целюлоза‚ рослинна капсула (гідроксипропілметилцелюлоза)Містить: молоко та сою.Без глютену/без ГМО

Дозування

Приймайте по 1-2 капсули один або два рази на день під час їжі. Для мандрівників: за
1 тиждень до подорожі дотримуйтеся вказівок щодо загального використання. Під час подорожі приймайте по 4 капсули щодня. Продовжуйте приймати щонайменше 2 тижні після закінчення подорожі. Діти:
Діти до 12 років - половина дози для дорослих

Запобіжні заходи

Містить: молоко та сою. Якщо ви вагітні, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які дієтичні добавки. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ захищеному від прямих сонячних променів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Digestive Probiotics)