Iagen Professional, SR-Stamina, Підтримка стресу, 120 капсул

Код: 35474
Фото товару Iagen Professional, SR-Stamina, Підтримка стресу, 120 капсул
Фото складу Iagen Professional, SR-Stamina, Підтримка стресу, 120 капсул
Фото використання Iagen Professional, SR-Stamina, Підтримка стресу, 120 капсул
Основне фото товара Iagen Professional, SR-Stamina, Підтримка стресу, 120 капсул
(5)
2799 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Підвищуйте свою фізичну працездатність і залишайтеся бадьорими за допомогою трав’яної суміші SR Stamina Capsules від Iagen Professional. Ця добавка, що містить рослинні «адаптогени», може зменшити ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Iagen Professional Підтримка стресу 120 капсул

Iagen Professional, SR-Stamina, Підтримка стресу, 120 капсул

Опис

Підвищуйте свою фізичну працездатність і залишайтеся бадьорими за допомогою трав’яної суміші SR Stamina Capsules від Iagen Professional. Ця добавка, що містить рослинні «адаптогени», може зменшити симптоми стресу, втоми, тривоги, болю в м’язах і дисбалансу настрою.

Корінь маки надзвичайно поживний і може підвищити рівень сили та витривалості. Мака також може працювати як афродизіак для підвищення сексуального лібідо. Використання елеутеро в традиційній медицині почалося з тих пір, коли його використовували для профілактики застуди, грипу та інфекцій дихальних шляхів. Eleuthero може покращити розумову гостроту та рівень витривалості. Куркума містить куркумін і має чудові антиоксидантні властивості. Знижуючи рівень гістаміну, це допомагає приборкати запалення. Женьшень є «адаптогеном», який може знімати стрес, живити організм і регулювати рівень цукру в крові.

Родіола рожева в цій добавці від Iagen Professional може боротися з втомою, захворюваннями нервової системи та інфекціями, а також підвищує силу та фізичну витривалість. Ашваганда є «адаптогеном» і може сприяти здоровій реакції на стрес. Це може зменшити запалення, покращити пам’ять і сприяти загальному здоров’ю.

Капсули SR Stamina від Iagen Professional можуть стати вашою відповіддю на підвищення рівня витривалості, зниження стресу та м’язової втоми.

Офіційний сайт: http://www.iagen.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Мака (Lipidium meyenii) (корінь) 500 мг / † Eleuthero Ext. (Eleutherococcus senticosus) (корінь) 400 мг / † Кордицепс (Cordyceps militaris) (міцела) 300 мг / † Куркума (Curcuma longa) (95% куркуміноїдів) (кореневище) 300 мг / † Panax Ginseng (30% гінзенозидів) (корінь/кореневище) 200 мг / † Родіола (Rhodiola rosea) (3,5% розавінів) 200 мг / † Ашваганда (Withania somnifera) (1,5% витанолідів) 100 мг / † Зелений чай (Camellia sinensis) (98% поліфенолів) 100 мг / † М’ята перцева (Mentha piperita) (листя) 50 мг / † Імбир (Zingiber officinale) (5% гінеролів) (корінь) 50 мг / † Горіх кола (Cola acuminate) (сушений фрукт) 50 мг / † Гінкго (Ginkgo biloba) (24% флавонових глікозидів) (лист) 40 мг / † Відсоток Добові норми базуються на дієті в 2‚000 калорій. †Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: ефіри целюлози (рослинні капсули)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ рослинний стеарат.

Дозування

Приймайте по 2 капсули 2 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Діти, жінки, які вагітні або годують грудьми, а також ті, хто лікується від захворювання, повинні проконсультуватися з медичним працівником перед використанням будь-яких дієтичних добавок.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)