Herb Pharm, Mullein Garlic Compound, Лист коров'яку, 30 мл

Код: 35490
Фото товару Herb Pharm, Mullein Garlic Compound, Лист коров'яку, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Mullein Garlic Compound, Лист коров'яку, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Mullein Garlic Compound, Лист коров'яку, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Mullein Garlic Compound, Лист коров'яку, 30 мл
(5)
1068 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Часникова суміш Mullein від Herb Pharm може запропонувати природне полегшення від легкого болю, проблем зі слухом та інших симптомів, пов’язаних з вушними інфекціями.Основними інгредієнтами цих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Лист коров'яку 30 мл

Herb Pharm, Mullein Garlic Compound, Лист коров'яку, 30 мл

Опис

Часникова суміш Mullein від Herb Pharm може запропонувати природне полегшення від легкого болю, проблем зі слухом та інших симптомів, пов’язаних з вушними інфекціями.

Основними інгредієнтами цих вушних крапель є органічний часник і коров’як. По-перше, часник (також відомий як allium sativum) може мати противірусні та антибактеріальні властивості; в результаті‚ Mullein Garlic Compound може боротися з чужорідними бактеріями, які можуть викликати певні вушні інфекції. Крім того, квітка коров’яку містить хімічні речовини, які можуть полегшити певні симптоми, пов’язані з легким болем у вухах, водночас потенційно скорочуючи час, необхідний для одужання.

Нарешті‚ Mullein Garlic Compound також містить звіробій і календулу‚ оскільки обидва вони можуть допомогти коров’яку та часнику полегшити деякі симптоми, пов’язані з гострими вушними інфекціями.

Кожна пляшка Herb Pharm Mullein Garlic Compound містить одну рідку унцію олії, яку слід трохи підігріти перед використанням. Дорослим і дітям віком від 10 років слід закапувати по дві краплі в кожне вухо два-три рази на день, тоді як рекомендована доза для дітей молодшого віку становить одну краплю на вухо до трьох разів на день.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Запатентована суміш екстрактів: квітка календули (calendula officinalis) (O) трава звіробою flwg. Верх (Hypericum perf.) (W) (F) Квітка коров’яку (Verbascum spec. &/or oly.) (O) (F) Цибулина часнику (Allium Sativum) (O) (F)(O)Сертифікований органічний продукт. (W) Екологічно розроблений. (F) Свіжа (невисушена). Інші інгредієнти: сертифікована органічна оливкова олія. Без ГМО.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Два-три рази на день капайте в кожне вухо злегка підігріте масло. У віці 1-10 років використовувати 1 краплю. Старше 10 років використовують по 2 краплі.

Запобіжні заходи

Тільки для зовнішнього застосування. Зверніться до лікаря, якщо є біль або інфекція. Не використовуйте при перфорованій барабанній перетинці. Тримайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте подалі від тепла та світла. Примітка: може залишати плями на одязі.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лист коров'яку (Mullein Leaf)
Herb Pharm, Astragalus, Астрагал рідка форма, 30 мл
(5)
806 грн.
У наявності
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
806 грн.
Доставка