Herb Pharm, Wormwood, Полынь, 30 мл

Код: 35531
Фото товару Herb Pharm, Wormwood, Полынь, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Wormwood, Полынь, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Wormwood, Полынь, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Wormwood, Полынь, 30 мл
(5)
963 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Екстракт полину від Herb Pharm може працювати для підтримки оптимальної функції шлунково-кишкового тракту. Зокрема‚ полин, також відомий як artemisia absinthium, потенційно може допомогти в боротьбі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 090800000485
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Полынь 30 мл

Herb Pharm, Wormwood, Полынь, 30 мл

Опис

Екстракт полину від Herb Pharm може працювати для підтримки оптимальної функції шлунково-кишкового тракту. Зокрема‚ полин, також відомий як artemisia absinthium, потенційно може допомогти в боротьбі з певними кишковими паразитами. У результаті ця добавка може допомогти усунути такі симптоми, як легкий біль у животі, діарея або здуття живота.

Екстракт полину також може полегшити певні симптоми, пов’язані із запальним захворюванням кишечника (IBD), які можуть включати судоми, гази або запор.

Крім того, полин може мати легку стимулюючу дію на вашу травну систему. Таким чином, ця добавка може допомогти усунути печію, розлад травлення, розлад шлунку або інші симптоми, пов’язані з незначними проблемами з травленням.

Нарешті, полин потенційно може сприяти функціонуванню ваших нирок, що важливо, оскільки нирки відіграють ключову роль у виведенні токсинів і зайвої рідини з вашого тіла. Працюючи над запобіганням накопиченню антитіл імуноглобуліну А в тканинах нирок, екстракт полину може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легким запаленням.

Кожна пляшка екстракту полину Herb Pharm містить одну рідку унцію розчину. Цей продукт готується з листя та квітів, які були зібрані вручну з органічно вирощених рослин полину (artemisia absinthium).

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,45 мл Порції в упаковці: приблизно 66 Кількість на порцію / Екстракт листя і квітки полину (Artemisia absinthium) (O) 395 мг (E) / † †Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (E) Швидкість екстракції 90 мг трави на 0,45 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (71-81%) і дистильована вода. Співвідношення суха трава/менструальний цикл: 1:5 без ГМО/без глютену/органічний продукт USDA.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 0,45 мл (20 крапель) в 2 унції. води або соку‚ від 1 до 3 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Не для використання під час вагітності та годування груддю. Не для тривалого використання, не перевищуйте рекомендовану дозу. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Полынь (Wormwood)