Health Concerns, Rehmannia 8 Jin Gui Shen Qi Wan Herbal Supplement, Рехманія, 90 капсул

Код: 35606
Фото товару Health Concerns, Rehmannia 8 Jin Gui Shen Qi Wan Herbal Supple...
Фото складу Health Concerns, Rehmannia 8 Jin Gui Shen Qi Wan Herbal Supple...
Фото використання Health Concerns, Rehmannia 8 Jin Gui Shen Qi Wan Herbal Supple...
Основне фото товара Health Concerns, Rehmannia 8 Jin Gui Shen Qi Wan Herbal Supple...
(5)
1956 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Багато речей можуть виснажувати вашу життєву енергію; до них належать старіння, хвороби, малорухливий спосіб життя, незбалансоване харчування або навіть просто стрес сучасного життя. Брак енергії ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Рехманія 90 капсул

Health Concerns, Rehmannia 8 Jin Gui Shen Qi Wan Herbal Supplement, Рехманія, 90 капсул

Опис

Багато речей можуть виснажувати вашу життєву енергію; до них належать старіння, хвороби, малорухливий спосіб життя, незбалансоване харчування або навіть просто стрес сучасного життя. Брак енергії також може збільшити час, необхідний для відновлення після хвороби. Східна медицина займається відновленням вашої енергії, здоров’я та життєвих сил, сприянням життю, а не зосередженню на хворобі. Китайські цілителі, наприклад, не лікують систему травлення, систему кровообігу або нервову систему окремо. Натомість подивіться на баланс якостей у вашому тілі, який може вказувати на блокування потоку вашої енергії. Вважається, що усунення цих блокувань відновлює здоров’я та бадьорість організму.

Усуваючи блокування та відновлюючи енергію, практики традиційної китайської медицини (ТКМ) часто враховують такі фактори:

Ці фактори представлені в трав’яних комбінаціях‚ які можуть усунути блокування та відновити здоров’я. Rehmannia 8 від Health Concerns — це спеціальна запатентована суміш реманії та семи інших потужних, тонізуючих трав. Це поєднання сучасних досліджень і стародавньої мудрості, також відоме як Цзінь Гуй Шен Ци Ван («Золота книга»), регулює дисбаланс Ян і стимулює енергію Ци для цілісного рішення, яке допомагає полегшити втому та розлади, пов’язані зі старінням.

Кожна таблетка Rehmannia 8 містить:

Для досягнення найкращих результатів приймайте дві-три таблетки Rehmannia 8 від Health Concerns тричі на день під час або між прийомами їжі.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https://www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Запатентована трав’яна суміш 1‚959 мг/† Екстракт кореня Реманії (варений)‚ Екстракт порі склероції, Екстракт кори півонії, Екстракт кореня дикого ямсу, Азійський кизил фруктовий екстракт, азіатська вода, екстракт кореневища подорожника, екстракт кори евкомії, екстракт кори китайської кориці. †Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза), рисові висівки Піньїнь: Шу ді хуан, Фу Лін, Му Дань Пі, Шань Яо, Шань Чжу Юй, Зе Сіє, Ду Чжун, Роу Гуй Зроблено в США

Дозування

Три капсули‚ 3 рази на день між прийомами їжі‚ або за рекомендацією вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Рехманія (Rehmannia)