Health Concerns, Skin Balance, Шкіра нігті волосся, 90 капсул

Код: 35617
Фото товару Health Concerns, Skin Balance, Шкіра нігті волосся, 90 капсул
Фото складу Health Concerns, Skin Balance, Шкіра нігті волосся, 90 капсул
Фото використання Health Concerns, Skin Balance, Шкіра нігті волосся, 90 капсул
Основне фото товара Health Concerns, Skin Balance, Шкіра нігті волосся, 90 капсул
(5)
1746 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Проблеми зі шкірою, такі як свербіж, запалення та висипання, можуть звести вас з розуму. Практики традиційної китайської медицини вважають, що псоріаз, екзема, розацеа, кропив’янка та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Шкіра нігті волосся 90 капсул

Health Concerns, Skin Balance, Шкіра нігті волосся, 90 капсул

Опис

Проблеми зі шкірою, такі як свербіж, запалення та висипання, можуть звести вас з розуму. Практики традиційної китайської медицини вважають, що псоріаз, екзема, розацеа, кропив’янка та інші захворювання шкіри можуть бути спричинені токсинами, присутніми у вашій печінці чи крові. Тому ці лікарі часто використовують трави, які, як вважається, очищають ваше тіло від токсинів, щоб усунути проблеми зі шкірою. Якщо у вас проблеми зі шкірою, вам завжди слід звернутися до лікаря або дерматолога, щоб виключити будь-які серйозні причини. За відсутності серйозного захворювання трави можуть повернути вашій шкірі ідеальне здоров’я.

Health Concerns' Skin Balance пропонує традиційні китайські трави для лікування симптомів і відновлення шкіри. Ця добавка містить такі натуральні інгредієнти:

Приймайте три таблетки Skin Balance від Health Concerns три-чотири рази на день між прийомами їжі, щоб покращити здоров’я та зовнішній вигляд вашої шкіри. У рекомендованому дозуванні вам має вистачити капсул на 7-10 днів.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https://www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порція в контейнері: 30 Кількість на порцію / %DV Запатентована трав’яна суміш 1,949 мг / † Екстракт кореня китайської тюбетейки, екстракт трави Hedyotis (Oldenlandia), корінь тирличу, корінь Rehmannia (сирий), лист фіалки солодкої, Cornsilk, Coptis екстракт кореня, екстракт кореня Dong Quai, корінь Bupleurum, квітка сафлору, лист сени, корінь китайського ревеню†Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза) і рисові висівки. Піньїнь: Huang qin‚ bai hua she she cao‚ long dan cao‚ sheng di huang‚ zi hua di ding‚ yu mi xu‚ huang lian‚ dang gui‚ chai hu‚ hong hua‚ fan xie ye‚ da huangMade in the USA

Дозування

Три капсули‚ 3 рази на день між прийомами їжі‚ або за рекомендацією вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Youtheory, Collagen 6000 mg, Колаген, 290 таблеток
(4.9)
1194 грн.
Доставка