Dr Mercola, Saw Palmetto, Сав Пальметто, 30 капсул

Код: 36243
Фото товару Dr Mercola, Saw Palmetto, Сав Пальметто, 30 капсул
Фото складу Dr Mercola, Saw Palmetto, Сав Пальметто, 30 капсул
Фото використання Dr Mercola, Saw Palmetto, Сав Пальметто, 30 капсул
Основне фото товара Dr Mercola, Saw Palmetto, Сав Пальметто, 30 капсул
(5)
1620 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
У віці від 51 до 60 років приблизно 50% чоловіків відчують певні ознаки неоптимального здоров’я передміхурової залози. Ризик прогресивно зростає з віком, тому після 80‚ ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810487039840
Вага: 0.45 кг

Dr Mercola Сав Пальметто 30 капсул

Dr Mercola, Saw Palmetto, Сав Пальметто, 30 капсул

Опис

У віці від 51 до 60 років приблизно 50% чоловіків відчують певні ознаки неоптимального здоров’я передміхурової залози. Ризик прогресивно зростає з віком, тому після 80‚ 90% чоловіків може потребувати додаткової підтримки. Було показано, що унікальні ягоди пальметто підтримують здатність вашого організму пригнічувати 5-альфа-редуктазу (5α-R), фермент, відповідальний за перетворення тестостерону в ДГТ (дигідротестостерон). Надмірне вироблення ДГТ може мати негативний вплив на здоров'я простати. Ексклюзивна формула зі стиглих ягід пальметто, зібраних в оптимальний час року, і з 85% концентрацією жирних кислот, Saw Palmetto є потужною та надійною формулою, якій можна довіряти, щоб підтримувати здоров’я простати.* Завдяки більш ніж 20-річному досвіду надання наукових досліджень Формули на основі ботанічних джерел‚ головний партнер Dr. Mercola підвищує якість виробництва Saw Palmetto завдяки: • Застосовує перевірений процес екстракції – технологія екстракції вуглекислого газу (CO2) під надвисоким тиском DeepExtract, яку використовує їхній постачальник, дає більшу кількість мікроелементів у ягоди пальметто природного походження. • Включає критичне тестування гарантії екстракту – Отриманий справжній екстракт пальметто перевіряється, щоб переконатися, що він перевищує стандарти Фармакопеї США (USP) щодо загальної кількості жирних кислот.* • Включає технологію стабілізації – Для високоякісного збереження та стабілізації своїх формул їхній постачальник включає вдосконалена ботанічна система стабілізації під назвою O2B. • Підтримує повний ланцюжок постачання – це результат інтегрованого процесу їхнього постачальника‚ від збору ягід пальметто до сушіння у філіях‚ вилучення CO2 та остаточного пакування. Їхній постачальник рішуче підтримує практику сталого збирання врожаю та технології виробництва, які є безпечними для навколишнього середовища. Не відкладайте цю делікатну тему на другий план. Дійте зараз, щоб оптимізувати здоров’я передміхурової залози‚ і замовляйте свій запас Saw Palmetto сьогодні. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: якщо у вас алергія на рибу, не використовуйте Dr. Mercola Saw Palmetto.

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Екстракт фруктів Saw Palmetto (Serenoa repens) 320 мг / * Загальна кількість жирних кислот 272 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ: капсула (риб’ячий желатин), тригліцериди середнього ланцюга, соняшниковий лецитин, канделильський віск. МІСТИТЬ РИБУ (ТІЛАПІЯ).

Дозування

Дорослим, як дієтичну добавку, приймати одну (1) капсулу щодня.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ, ЯКЩО ПЛОЩАДКА БЕЗПЕКИ ЗЛАМАНА. ЯКЩО ВИ ГОДУЄТЕ СЕСТРОЮ, ВАГІТНІ, ПРИЙМАЄТЕ ЛІКИ АБО МАЄТЕ ЗАХВОРЮВАННЯ, ПРОКОнсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Застереження щодо алергенів: МІСТИТЬ РИБУ (ТИЛАПІЯ).

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сав Пальметто (Saw Palmetto)