Pharmax, HLC High Potency Capsules, Підтримка імунітету, 120 капсул

Код: 36328
Фото товару Pharmax, HLC High Potency Capsules, Підтримка імунітету, 120 к...
Фото складу Pharmax, HLC High Potency Capsules, Підтримка імунітету, 120 к...
Фото використання Pharmax, HLC High Potency Capsules, Підтримка імунітету, 120 к...
Основне фото товара Pharmax, HLC High Potency Capsules, Підтримка імунітету, 120 к...
(5)
4754 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Ця капсула людського молочного коменсалу (HLC) використовується для зміцнення здоров’я кишечника та травлення. Пробіотики HLC є унікальними, тому що більшість пробіотиків на ринку виготовляються зі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 883196201129
Вага: 0.45 кг

Pharmax Підтримка імунітету 120 капсул

Pharmax, HLC High Potency Capsules, Підтримка імунітету, 120 капсул

Опис

Ця капсула людського молочного коменсалу (HLC) використовується для зміцнення здоров’я кишечника та травлення. Пробіотики HLC є унікальними, тому що більшість пробіотиків на ринку виготовляються зі штамів тварин або молочних продуктів. HLC‚ з іншого боку‚ походить від людей. Завдяки цьому організм легше засвоює його, і він набагато ефективніший.

Травна система наповнена кислотою і бактеріями, які повинні підтримувати крихкий баланс. Якщо цього не зробити, це може спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям. Основними причинами, через які у вас може бути низька кількість бактерій у кишечнику, є надмірний стрес, нездорове харчування та вживання антибіотиків. Пробіотики прагнуть повністю відновити травні організми, виводячи шкідливі токсини з кишечника.

Мільйони людей приймають антибіотики, коли хворіють бактеріальними інфекціями. Однак хорошого може бути занадто багато: хоча антибіотики призначають для знищення шкідливих бактерій, вони також знищують бактерію, необхідну для правильного здоров’я кишечника та травлення. Можливо, у вашому кишечнику занадто мало «хороших» бактерій, якщо ви відчули будь-який із наведених нижче симптомів:

HLC High Potency Capsules містить кілька типів бактерій, життєво важливих для здоров’я кишечника. Lactobacillus acidophilus природним чином міститься в кишечнику і є одним із найпоширеніших пробіотиків. Він допомагає розщеплювати їжу та боротися з «поганими» бактеріями. Bifidobacterium bifidum корисний у процесі синтезу вітамінів B-комплексу, запобігаючи виробленню гістаміну, що викликає алергічну реакцію, і сприяє здоровій системі травлення. Показано, що Bifidobacterium lactis запобігає діареї, а також запорам, знижуючи ризик запалення товстої кишки. Фруктоолігосахариди сприяють засвоєнню магнію та кальцію, а також підтримують здоровий рівень біфідобактерій у кишечнику.

Ця пляшка HLC High Potency Capsules на 120 овочевих капсул ідеально підходить для тих, хто має тривалі проблеми з травленням і хоче запастися та заощадити. Приймаючи одну капсулу щодня, цієї партії вистачить на 4 місяці! Також доступна порошкоподібна суміш, якщо вам важко ковтати таблетки або капсули.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Зазвичай на капсулу: HLC LAB4 Consortium Lactobacillus acidophilus (CUL 60) Lactobacillus acidophilus (CUL 21) Bifidobacterium bifidum (CUL 20) Bifidobacterium lactis (CUL 34) Загальна кількість 8 мільярдів життєздатних клітин Фруктоолігосахариди (FOS) 300 мг

Дозування

1-2 капсули щодня під час їжі або за призначенням спеціаліста.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)