ProSymbiotics, ColostrumPRO with Immulox 20%, Молозиво, 178.6 г

Код: 36359
Фото товару ProSymbiotics, ColostrumPRO with Immulox 20%, Молозиво, 178.6 г
Фото складу ProSymbiotics, ColostrumPRO with Immulox 20%, Молозиво, 178.6 г
Фото використання ProSymbiotics, ColostrumPRO with Immulox 20%, Молозиво, 178.6 г
Основне фото товара ProSymbiotics, ColostrumPRO with Immulox 20%, Молозиво, 178.6 г
(5)
3750 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Просто найкращий у молозиві PRO з Immulox 20% покращує нормальні імунні фактори забезпечуючи подвійну дію у крові та травному тракті допомагаючи підтримувати міцну слизову ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

ProSymbiotics Молозиво 178.6 г

ProSymbiotics, ColostrumPRO with Immulox 20%, Молозиво, 178.6 г

Опис

Просто найкращий у молозиві‚ PRO з Immulox 20% покращує нормальні імунні фактори‚ забезпечуючи подвійну дію – у крові та травному тракті‚ допомагаючи підтримувати міцну слизову оболонку кишечника та сприяти здоровій кишковій флорі.

Офіційний сайт: http: //www.prosymbiotics.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (3 грами) Порції в упаковці: приблизно 60 Кількість на порцію / Калорії 30 Загальна кількість вуглеводів 1 г / Цукор 1 г / Білок 2 г / 3% Натрій 6 мг / Кальцій 15 мг / 2% Бичаче молозиво (пастеризоване коров’яче молоко). ) 3 г / Імуноглобуліни (IgG) 690 мг / Збагачені проліном поліпеприди (PRPs) 180 мг / Лактоферин 30 мг / Відсотки добових норм базуються на 2‚000 калорій дієти. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: тригліцериди середнього ланцюга, соняшниковий лецитин. Містить молоко. Якість і чистота гарантовані. Зібрано виключно з молочних заводів класу А Міністерства сільського господарства США та лише після першого доїння. Лабораторно протестовано та підтверджено відсутність пестицидів, антибіотиків та гормонів rBHT. Не містить глютену. Зроблено в США.

Дозування

Змішайте 3 грами (1 мірна ложка - в комплекті) з водою або напоєм за вашим вибором натщесерце. Для спортивних тренувань і відновлення, або під час екологічного чи фізичного стресу, приймайте до 6 додаткових порцій на день.

Запобіжні заходи

Якщо у вас є діагностований лікарем стан здоров’я, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Припиніть використання, якщо у вас виникли побічні реакції, і зверніться до лікаря. Кожна пляшка подвійно запечатана для забезпечення якості та безпеки. Якщо будь-яка пломба зламана або відсутня, не використовуйте. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці (нижче 75°F)‚ подалі від тепла. Тільки для професійного використання. Застереження щодо алергенів: містить молоко.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Молозиво (Colostrum)