Vinco, Red Yeast Rice, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул

Код: 36408
Фото товару Vinco, Red Yeast Rice, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
Фото складу Vinco, Red Yeast Rice, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
Фото використання Vinco, Red Yeast Rice, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
Основне фото товара Vinco, Red Yeast Rice, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул
(5)
2019 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Здорова серцево-судинна система має важливе значення: якщо ви не подбаєте про неї, ви можете бути під загрозою закупорки артерій і зниження надходження кисню до життєво ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vinco Червоний дріжджовий рис 120 капсул

Vinco, Red Yeast Rice, Червоний дріжджовий рис, 120 капсул

Опис

Здорова серцево-судинна система має важливе значення: якщо ви не подбаєте про неї, ви можете бути під загрозою закупорки артерій і зниження надходження кисню до життєво важливих органів, таких як серце та мозок. Деякі з найкращих способів підтримувати здоров’я серцево-судинної системи – це здорове харчування з низьким вмістом насичених і транс-жирів, а також регулярні фізичні вправи. Для деяких це легше сказати, ніж зробити, через напружений графік, вартість або відсутність більш здорового вибору. Ось тут може допомогти така добавка, як капсули з дріжджовим рисом Vinco.

Кожна капсула містить червоний дріжджовий рис‚ який є дріжджами під назвою Monascus purpureus; за іронією долі, він насправді не виростає в темно-червоний рис. Дослідження показали, що червоний дріжджовий рис може бути ефективним у підтримці серцево-судинної системи.

Цей продукт є унікальним, оскільки кожна частинка червоного дріжджового рису, що міститься в цій вегетаріанській добавці, вирощується в Сполучених Штатах. Кожна пляшка червоного дріжджового рису від Vinco містить 120 капсул‚ яких достатньо, щоб вистачило на три місяці, якщо приймати рекомендовану дозу чотирьох капсул на день.

Vinco Inc. прагне використовувати найкращі з можливих інгредієнтів у своїх добавках‚ і зосереджується на результатах, перш за все. Компанія також співпрацює з низкою медичних працівників, включаючи лікарів, фармацевтів та сертифікованих клінічних дієтологів, щоб забезпечити найкращі продукти.

Офіційний сайт: http://www.vincoinc.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / *Червоний дріжджовий рис 1‚200 мг / Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: Рослинний стеарат. Без пшениці, глютену, кукурудзи, молочних продуктів, сої. Червоний дріжджовий рис є вирощений у Сполучених Штатах, у чистих приміщеннях, відповідно до стандартів USP, і виготовлений у ліцензованій та перевіреній лабораторії FDA з належною виробничою практикою (GMP).

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих і дітей віком від дванадцяти років, приймайте по дві капсули двічі на день або за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не приймайте більше чотирьох капсул протягом 24 годин. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Не використовуйте, якщо у вас в анамнезі є захворювання печінки або вам загрожує захворювання печінки. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Захист від втручання: До не купуйте, якщо пломба пошкоджена. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Червоний дріжджовий рис (Red Yeast Rice)