Vinco, Liposomal Transdermal Progesterone Spray, Прогестерон Крем, 60 мл

Код: 36418
Фото товару Vinco, Liposomal Transdermal Progesterone Spray, Прогестерон К...
Фото складу Vinco, Liposomal Transdermal Progesterone Spray, Прогестерон К...
Фото використання Vinco, Liposomal Transdermal Progesterone Spray, Прогестерон К...
Основне фото товара Vinco, Liposomal Transdermal Progesterone Spray, Прогестерон К...
(5)
2208 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Крем-спрей Transdermal Progesterone від Vinco містить суміш натуральних інгредієнтів, які можуть працювати для підтримки оптимального функціонування жіночого репродуктивного тракту.По-перше‚ Трансдермальний прогестероновий спрей містить траву під ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vinco Прогестерон Крем 60 мл

Vinco, Liposomal Transdermal Progesterone Spray, Прогестерон Крем, 60 мл

Опис

Крем-спрей Transdermal Progesterone від Vinco містить суміш натуральних інгредієнтів, які можуть працювати для підтримки оптимального функціонування жіночого репродуктивного тракту.

По-перше‚ Трансдермальний прогестероновий спрей містить траву під назвою дикий ямс (dioscorea villosa). Екстракт кореня дикого ямсу містить діосгенін‚ який вважається фітоестрогеном (рослинним естрогеном). Екстракт дикого ямсу потенційно може підтримувати гормональний баланс; помітно‚ це може спрацювати для полегшення незначного дискомфорту, пов’язаного з менструальними болями.

Вінко також включив прогестерон у цей місцевий спрей. Зокрема, прогестерон може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з менопаузою у літніх жінок, такі як легкі припливи, нічна пітливість або сухість.

Спрей Transderma Progesterone від Vinco містить 5% мікронізованого прогестерону USP, який є біодентальним і не містить штучних барвників та ароматизаторів.

Офіційний сайт: http://www.vincoinc.com

Інгредієнти

Ключові інгредієнти: мікронізований прогестерон (з ямсу) - 20 мг на 3 розпилення (0,50 мл) Інші інгредієнти: MCT (кокосова олія), органічний тростинний спирт, рослинний гліцерин, вітамін Е (соняшникова олія), соняшниковий лецитин (фосфатидилхолін).

Дозування

Нанесіть спрей на внутрішню частину стегон або рук. Чергуйте між місцями. Жінки з менструацією (овуляцією): застосовуйте один спрей один-три рази на день за потреби з 14 по 28 день, де 1 день є першим днем ​​менструального циклу. Не можна перевищувати 3 спреї на день, якщо не рекомендовано кваліфікованим медичним працівником. Жінки в період перименопаузи: застосовуйте 2 спреї один або два рази на день за потреби з 7 по 28 день, де 1 день є першим днем ​​менструального циклу. У період менопаузи або без нього. - Жінки з менструацією: (30-денний цикл) Застосовуйте 2 спреї один або два рази на день протягом 25 днів поспіль. Припиніть застосування на 5 днів, потім відновіть цикл.

Запобіжні заходи

Тільки для зовнішнього застосування. Не використовуйте, якщо ви вагітні, плануєте завагітніти або годуєте грудьми. Припиніть використання, якщо з’явиться подразнення або почервоніння шкіри, і зверніться до лікаря. Зберігайте щільно закритими в сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прогестерон Крем (Progesterone Cream)
Vinco, Chromacin GTF, Хромацин, 60 таблеток
(5)
1016 грн.
Доставка