True Healing Naturals, Biota-Solve, Пробіотики, 60 капсул

Код: 36466
Фото товару True Healing Naturals, Biota-Solve, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу True Healing Naturals, Biota-Solve, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання True Healing Naturals, Biota-Solve, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара True Healing Naturals, Biota-Solve, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2329 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Biota-Solve - це харчова добавка, призначена для забезпечення балансу порушеного мікробіому. Проект «Мікробіом людини» навчив нас, що хороші мікроби (бактерії, дріжджі, паразити, віруси), які живуть ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 655295222783
Вага: 0.45 кг

True Healing Naturals Пробіотики 60 капсул

True Healing Naturals, Biota-Solve, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Biota-Solve - це харчова добавка, призначена для забезпечення балансу порушеного мікробіому. Проект «Мікробіом людини» навчив нас, що хороші мікроби (бактерії, дріжджі, паразити, віруси), які живуть у нашому тілі та на ньому, є ключовими для досягнення збалансованої імунної системи, здорового зв’язку між кишечником і мозком і загального здоров’я. Порушення мікробіома інфекціями, антибіотиками, фармацевтичними препаратами, гербіцидами, мікотоксинами, важкими металами, гормонами, неправильним вибором дієти та стресовими життєвими подіями створює схильність до хронічних запальних станів і ожиріння. Зараз вивчається безліч умов, щоб знайти їх основу в аномально збалансованому мікробіомі. Такі стани, як запальні захворювання кишечника, синдром подразненого кишечника, надмірний бактеріальний ріст тонкої кишки, артрит, аутоімунні захворювання, метаболічний синдром, діабет, СПКЯ, ожиріння, тривога, депресія та навіть аутизм можуть бути пов’язані з порушенням екосистеми кишечника. Biota-Solve включає технологію без хімічних речовин, яка перетворює олії на масляні порошки за допомогою зеленого власного процесу з низьким нагріванням у безкисневому середовищі. Відсутність високої температури та кисню допомагає запобігти окисленню масел під час обробки. Таким чином‚ зберігаючи та навіть посилюючи дію ефірних олій у цьому продукті. Ці порошкоподібні жиророзчинні харчові олії легко переносяться, перетравлюються та засвоюються. Ці ефірні масла здатні проникати через клітинні мембрани і патогенні біоплівки. Потім вони здатні забезпечувати слизову оболонку кишечника необхідними поживними речовинами, які зазвичай не потрапляють у потрібні місця. Biota-Solve містить унікальну суміш як жиророзчинних ефірних олій, перетворених у порошки, так і водорозчинних трав, щоб допомогти відновити баланс кишкового мікробіому.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Digestive Probiotics)