Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 120 капсул

Код: 36469
Фото товару Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 120 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 120 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 120 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 120 капсул
(5)
4185 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Дайджест корпорації Transformation Enzyme тепер має абсолютно нову формулу! Ця нова формула продовжує підтримувати ферменти для підтримки здоровя травної системи, але тепер містить більш потужну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Ферменти 120 капсул

Transformation Enzymes, Digest, Ферменти, 120 капсул

Опис

Дайджест корпорації Transformation Enzyme тепер має абсолютно нову формулу! Ця нова формула продовжує підтримувати ферменти для підтримки здоров’я травної системи, але тепер містить більш потужну суміш ліпази без наповнювачів.

Вибір здорового харчування – це чудовий початок для зміцнення загального здоров’я, але це лише перший крок. Щоб отримати якомога більше поживних речовин (наприклад, вітамінів, мінералів, фітохімічних речовин, антиоксидантів) із їжі, яку ви їсте, ваша травна система має бути здоровою. Так багато факторів впливає на загальний стан вашої травної системи, що не рекомендується залишати це напризволяще. На додаток до неправильного харчування, генетика, стрес, оброблена їжа та токсини з навколишнього середовища сприяють ослабленню травної системи. Ось чому так багато експертів рекомендують доповнювати вашу здорову дієту та спосіб життя травними ферментами, щоб отримати найбільшу користь.

Корпорація Transformation Enzyme розробила свою добавку Digest як одну з найповніших формул травних ферментів на ринку, включаючи широкий спектр особливостей, необхідних організму для перетравлення їжі, яка зазвичай міститься в нашому раціоні. Після того, як їжа розщеплюється на поживні речовини, ці поживні речовини потім використовуються для отримання енергії, відновлення та росту.

Дайджест інгредієнтів

Протеолітичні ферменти включені в цю добавку для підтримки перетравлення білків, що, як вважається, знижує ризик харчової чутливості. У той же час він зменшує негативний вплив токсинів і вільних радикалів на організм. Ліполітичні ферменти також включені для заохочення повного перетравлення жирів і ліпідів; це допомагає підтримувати печінку, підшлункову залозу та жовчний міхур для сприяння загальному здоров’ю та добробуту. Finally Digest містить полісахаролітики, які сприяють перетравленню вуглеводів‚ які можуть зменшити харчову непереносимість і полегшити випадкове газоутворення та нетравлення.

Користь для здоров'я Digest від Transformation Enzyme Corporation

Digest — це ферментна добавка, спеціально розроблена Transformation Enzyme Corporation, щоб допомогти організму засвоювати більше поживних речовин з їжі, підтримувати здоров’я та життєздатність клітин і покращувати загальний стан імунної та травної системи.

Як приймати Дайджест

Рекомендується приймати одну капсулу Digest разом із щонайменше вісьмома унціями води під час кожного прийому їжі чи перекусу. За бажанням ви можете вийняти вміст капсул і змішати його з невеликою кількістю води. Якщо ви вважаєте, що вам потрібна додаткова підтримка травлення, ви можете збільшити дозу, але рекомендовано обговорити відповідне дозування зі своїм медичним працівником. Дайджест корпорації Transformation Enzyme не є алергенним.

З моменту свого заснування в 1991 році Transformation Enzyme Corporation (TEC) вірила, що ви повинні мати можливість насолоджуватися здоровим і щасливим способом життя. Відтоді TEC постачає харчові добавки, які дозволяють людям у всьому світі підтримувати своє здоров’я найзручнішим способом.

Офіційний сайт: https: //www.transformationenzymes.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Суміш протеази Циме (54‚601 HUT) 122 мг / (кислотні, нейтральні, лужні, екзо/ендо пептидази) Суміш Циме ліпази (7‚467 FIP) 67 мг / Цим полісахаролітична суміш 270 мг Амілаза 20‚000 DU / Альфа-галактозидаза 438 Gal U / Фітаза 42 FTU / Глюкоамілаза 25 AGU / Мацераза 400 CU / Пектиназа 14 ендо-PGU / Бета-глюканаза 25 B ГУ / Лактаза 610 ALU / Ксиланаза 500 XU / Діастаза 168 DPº / Інвертаза 56 SU / Целюлаза 28 CU / Геміцелюлаза 28 HCU / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, вода, цитрат кальцію.

Дозування

Приймайте по одній (1) капсулі під час кожного прийому їжі або перекусу принаймні 8 унцій. рідини або за вказівкою лікаря. Вміст капсули можна виймати та приймати ложкою відразу після змішування з невеликою кількістю теплої води.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
(5)
3836 грн
Доставлення
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2116 грн
Доставлення