Transformation Enzymes, Super CellZyme, Ферменти, 90 капсул

Код: 36485
Фото товару Transformation Enzymes, Super CellZyme, Ферменти, 90 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Super CellZyme, Ферменти, 90 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Super CellZyme, Ферменти, 90 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Super CellZyme, Ферменти, 90 капсул
(5)
2116 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Super CellZyme містить різноманітну та збалансовану суміш ензимів, рослинних рослин та інших інгредієнтів, які потенційно забезпечують вас енергією на клітинному рівні. Недостатня або неправильна дієта, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Ферменти 90 капсул

Transformation Enzymes, Super CellZyme, Ферменти, 90 капсул

Опис

Super CellZyme містить різноманітну та збалансовану суміш ензимів, рослинних рослин та інших інгредієнтів, які потенційно забезпечують вас енергією на клітинному рівні. Недостатня або неправильна дієта, стресовий спосіб життя та інше може призвести до виснаження. Ось чому Super CellZyme від Transformation Enzyme Corporation прагне потенційно збалансувати вашу енергію, можливо, вирішуючи проблему на клітинному рівні.

Завдяки запатентованій суміші ферментів для сприяння травленню (що потім може підвищити рівень живлення та енергії) Super CellZyme складається з ліпази, ферменту, який діє як каталізатор для розщеплення ліпідів (жирів). Super CellZyme також містить протеазу, яка відповідає за каталізатор розпаду білків шляхом руйнування пептидних зв’язків, які утримують разом амінокислоти.

Щоб допомогти вашому тілу та клітинам отримати необхідні поживні речовини, Super CellZyme також містить численні природні рослинні речовини, такі як синьо-зелені водорості, які містять білок, залізо та необхідні вітаміни групи В. Super CellZyme також є джерелом насіння льону. Це потужне насіння має поживну цінність завдяки високому вмісту харчових волокон, омега-3 жирних кислот, необхідних мінералів, вітаміну С та багато іншого. Інші поживні інгредієнти трав і рослин включають:

Лист шпинату — джерело необхідних вітамінів A, C, E, K

Ячмінна трава — джерело амінокислот

Брокколі — джерело клітковини та вітаміну С

Шипшина - джерело вітаміну С

Super CellZyme також містить зародки пшениці, можливо, одну з найбільш насичених поживними речовинами рослинних продуктів з вітамінами групи В, клітковиною, білком, фітостеролами, омега-3 жирними кислотами та багато іншого.

Super CellZyme був розроблений для всієї вашої родини, щоб потенційно запропонувати збалансоване харчування, яке може знадобитися кожному члену вашої родини, з основними вітамінами та мінералами, а також багато іншого.

З моменту свого заснування в 1991 році Transformation Enzyme Corporation (TEC) вірила, що ви повинні мати можливість насолоджуватися здоровим і щасливим способом життя. Відтоді TEC постачає харчові добавки, які дозволяють людям у всьому світі підтримувати своє здоров’я найзручнішим способом.

Офіційний сайт: https: //www.transformationenzymes.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Вітамін С 5,2 мг / 9% патентована суміш ферментів 85 мг Ліпаза 225 FIP / Целюлаза 700 CU / Амілаза 1‚380 DU / CereCalase (геміцелюлаза, бета-глюканаза‚ фітаза) 10 мг (200 МО / ) Пектиназа 12 ендо-PGU / Протеаза 4‚600 HUT / Глюкоамілаза 3 AGU / Брокколі (квітуча головка) 200 мг / Морква (корінь) 200 мг / Лист шпинату 200 мг / Плоди шипшини (Фрукти) 156 мг / Екстракт ацероли (фрукти) 100 мг / Ячмінна трава 100 мг / Часник (цибулина) 100 мг / Зелений перець (фрукти) 100 мг / Зародки пшениці 60 мг / Синьо-зелені водорості 40 мг / Водорості хлорели 40 мг / Ламінарія 40 мг / Насіння льону 20 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Целюлоза і вода. Абсолютно без наповнювачів.

Дозування

Дві (2) капсули один раз на день принаймні 8 унцій. води. Немає різниці, чи приймати Super CellZyme під час їжі чи між прийомами їжі. Овочеві капсули з двох частин можна роз’єднати та змішати інгредієнти з їжею.

Запобіжні заходи

Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
(5)
3836 грн
Доставлення
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2116 грн
Доставлення