Theramedix, Serratio Serratiopeptidase 120K, Серрапептаза, 60 капсул

Код: 36511
Фото товару Theramedix, Serratio Serratiopeptidase 120K, Серрапептаза, 60 ...
Фото складу Theramedix, Serratio Serratiopeptidase 120K, Серрапептаза, 60 ...
Фото використання Theramedix, Serratio Serratiopeptidase 120K, Серрапептаза, 60 ...
Основне фото товара Theramedix, Serratio Serratiopeptidase 120K, Серрапептаза, 60 ...
(5)
1751 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Serratio 120k 60 від Theramedix - це потужна суміш протеолітичних ферментів, що містить серратіопептидазу. Ця ефективна добавка була визнана однією з найпотужніших ферментних формул, доступних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Theramedix Серрапептаза 60 капсул

Theramedix, Serratio Serratiopeptidase 120K, Серрапептаза, 60 капсул

Опис

Serratio 120k 60 від Theramedix - це потужна суміш протеолітичних ферментів, що містить серратіопептидазу. Ця ефективна добавка була визнана однією з найпотужніших ферментних формул, доступних на ринку; його ексклюзивна формула була розроблена з використанням потужного ферменту серратіопептидази в поєднанні з власною унікальною сумішшю Theramedix Protease Thera. Результатом є прекрасний продукт із найвищим рівнем серратіопептидази, доступним серед усіх добавок на ринку.

Незважаючи на те, що цей цінний фермент був вперше виявлений у травній системі японського шовкопряда, серратіопептидаза зараз майже повністю вилучена з бактерій роду Serratia. Серратіопептидаза має низку значних переваг: вона показала ефективність у покращенні кровообігу, прискоренні процесу відновлення тканин, полегшенні болю в суглобах, підтримці здоров’я серцево-судинної системи та полегшенні проблем з диханням. Фермент також продемонстрував потенціал для сприяння передачі антибіотиків до районів, які страждають від інфекцій.

Є кілька причин, чому вважають, що серратіопептидаза має такий широкий спектр позитивних впливів на ваше здоров’я: вона допомагає усунути руйнівні елементи, прискорити процес розрідження гною та мокротиння, а також посилити дію антибіотиків. Як особливий тип ферменту, який називається протеазою, серратіопептидаза має виняткову здатність переносити травний тракт і проникати в кров, залишаючись при цьому біологічно активною.

Одним із найцінніших інгредієнтів Serratio 120k є протеазна суміш Theramedix Thera-blend, яка показала великий успіх у лікуванні проблем травлення. Коли протеаза приймається в терапевтичних цілях, вона може стимулювати різні типи загоєння у вашому тілі; вони включають перетравлення білкових патогенів, стимулювання кровообігу, очищення від продуктів життєдіяльності та підтримку вашої імунної системи.

Капсули Serratio 120k можуть полегшити дискомфорт, спричинений віком, втомою, подагрою, артритом, вовчаком або іншим захворюванням.

З моменту заснування в 2005 році компанія Theramedix прагне надавати медичним працівникам та їхнім клієнтам лише продукти найвищої якості. Це стало можливим завдяки добре вивченим і ретельно розробленим компанією харчовим добавкам, які забезпечують оптимальну користь ферментів для здоров’я.

Офіційний сайт: http://www.theramedix.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін Е (D-альфа-токоферилсукцинат) 20 МО / 67% хрому (у вигляді полінікотинату хрому) 8 мкг / 7% патентована суміш ферментів 266 мг / † Суміш протеаз (кисла та нейтральна) протеаза) (80‚000 HUT/10 SAPU/1‚000 ПК) Екстракт глоду (листя та квітки) 125 мг / † Часник (цибулина) Концентрат 100 мг / † Серратіопептидаза (120‚000 Од) 70 мг / † Запатентована мінеральна суміш 50 мг / † Хелат амінокислоти кальцію, хелат амінокислоти магнію, хелат амінокислоти цинку, хелат амінокислоти марганцю (містить сою), хелат амінокислоти міді, хелат амінокислоти молібдену, хелат амінокислоти ванадію. Коензим Q10 10 мг / † † Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: рослинні капсули з уповільненим вивільненням (гіпромелоза, вода та желева камедь). Абсолютно без додавання наповнювачів / вегетаріанське.

Дозування

Приймати по 2 капсули щодня натщесерце. (за 1/2 години до або через 2 години після їжі).

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Не піддавайте надмірному нагріванню.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Серрапептаза (Serrapeptase)
Theramedix, Recovery Support, Ферменти, 120 капсул
(5)
3641 грн.
Доставка