Country Life, Target-Mins Zinc 50 mg, Цитрат Цинку, 180 таблеток

Код: 36575
Фото товару Country Life, Target-Mins Zinc 50 mg, Цитрат Цинку, 180 таблеток
Фото складу Country Life, Target-Mins Zinc 50 mg, Цитрат Цинку, 180 таблеток
Фото використання Country Life, Target-Mins Zinc 50 mg, Цитрат Цинку, 180 таблеток
Основне фото товара Country Life, Target-Mins Zinc 50 mg, Цитрат Цинку, 180 таблеток
(5)
1210 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Таблетки Target-Mins Zinc від Country Life містять цинк, який може сприяти зміцненню імунітету та функції. Здоров’я імунітету відіграє вирішальну роль у кількох процесах організму та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Цитрат Цинку 180 таблеток

Country Life, Target-Mins Zinc 50 mg, Цитрат Цинку, 180 таблеток

Опис

Таблетки Target-Mins Zinc від Country Life містять цинк, який може сприяти зміцненню імунітету та функції. Здоров’я імунітету відіграє вирішальну роль у кількох процесах організму та різними способами підтримує функціонування життєво важливих органів. Здорова імунна система також може зміцнити здатність організму відбивати зовнішні загрози, такі як бактерії та віруси.

Ця дієтична добавка від Country Life містить Target-Mins‚, яка може оптимізувати доставку таких мінералів, як цинк, для зміцнення імунної системи.

Цинк є металом і також відомий як незамінний мікроелемент. Цей елемент зазвичай міститься в різноманітних продуктах, включаючи яловичину, баранину, кунжутне та гарбузове насіння. Факти свідчать про те, що дефіцит цинку може призвести до кількох проблем зі здоров’ям. Дослідники виявили, що цинк може відігравати вирішальну роль у загальному зростанні та підтримці організму.

Він також може бути присутнім у кількох системах і біологічних процесах і може посилити імунну функцію, здоров’я крові та функцію щитовидної залози. Цинк може допомогти боротися з вірусами та, можливо, полегшити наслідки звичайної застуди. Спробуйте таблетки Target-Mins Zinc від Country Life сьогодні!

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 порції таблетки на контейнер: 180AMount на порцію / %DVZINC (як цинк цитрат цинк-цинк-цинк-цинк-цинк-цинк-цинк альфа-кетоглутарат цинку) † 50 мг / 455 %інших інгредієнтів: целюлоза-„eiucine-целулоза та целулоза та целулоза та целулоза та целулоза та целулоза та целулоза та целулоза та целюлоза та целюлоза та целюлози гліцеринове покриття‚ кремнезем‚ рослинна глазур. Ні: дріжджі‚ пшениця‚ кукурудза‚ соя‚ молоко‚ сіль‚ цукор Без глютену/кошерне/вегетаріанське/виробництво GMP/зроблено в США

Дозування

Дорослі приймають одну (1) таблетку щодня під час їжі. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не для використання особами віком до 18 років, вагітними чи годуючими жінками. Якщо ви приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цитрат Цинку (Zinc Citrate)