Country Life, Omega 3 Mood, Омега ЕПК ДГК, 180 капсул

Код: 36588
Фото товару Country Life, Omega 3 Mood, Омега ЕПК ДГК, 180 капсул
Фото складу Country Life, Omega 3 Mood, Омега ЕПК ДГК, 180 капсул
Фото використання Country Life, Omega 3 Mood, Омега ЕПК ДГК, 180 капсул
Основне фото товара Country Life, Omega 3 Mood, Омега ЕПК ДГК, 180 капсул
(5)
4092 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Omega 3 Mood науково розроблено для підтримки емоційного здоров’я, здоров’я мозку та настрою. Це продукт з найвищою формулою EPA, який пропонує Country Life. Дві капсули ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Омега ЕПК ДГК 180 капсул

Country Life, Omega 3 Mood, Омега ЕПК ДГК, 180 капсул

Опис

Omega 3 Mood науково розроблено для підтримки емоційного здоров’я, здоров’я мозку та настрою. Це продукт з найвищою формулою EPA, який пропонує Country Life. Дві капсули містять 2‚000 мг концентрату риб’ячого жиру та 1‚000 мг EPA. EPA походить від риб’ячого жиру, отриманого з анчоусів, сардин, скумбрії, оселедця, лосося та тунця. Він був оброблений за допомогою молекулярної дистиляції для забезпечення його чистоти та не містить трансжирних кислот. Omega 3 Mood від Country Life виготовлено за високою якістю та суворими стандартами. Кожна м’яка капсула має натуральний лимонний смак – без рибного смаку. Дослідження з добавками Омега-3 жирних кислот показали перспективу в багатьох областях. EPA, зокрема, відіграє багато ролей у здоров’ї мозку та, як було показано, підтримує настрій. Оскільки дослідження продовжують зростати, стає очевидним, що омега-3 жирні кислоти, особливо EPA, відіграють важливу роль у емоційному здоров’ї. Коли жирні кислоти, такі як EPA, присутні в організмі, вони стають попередником для гормоноподібних речовин, відомих як ейкозаноїди. Вони допомагають регулювати фундаментальні процеси, такі як поділ і ріст клітин, згортання крові, активність м’язів, секрецію травних соків і гормонів, а також рух таких речовин, як кальцій, у клітини та з них. Основні характеристики продукту: - Сертифікований вміст без глютену - Допомагає підтримувати: емоційне та мозкове здоров'я. - Натуральний ароматизатор лимона.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порція в упаковці: 90 Кількість на порцію % добової норми Калорії 20 Калорії з жиру 20 Загальний жир 2 г 3%* Насичені жири 0 г 0%* Мононенасичені жири 0,5 г Поліненасичені жири 1,5 г Холестерин 20 мг 7%* Білки 0,5 г 1%* Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферолу) 20 МО 67% Концентрат риб’ячого жиру 2‚000 мг (2г) (з анчоусів, сардин, скумбрії, оселедця, лосося, тунця), що забезпечує: Ейкозапантаєнову кислоту (EPA) (Омега 3) 1‚000 мг (1 г) докозагексаєнової кислоти (DHA) (DHA) (Омега 3) 150 мг * Відсотки добових норм базуються на дієті на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, очищена вода (оболонка капсули), натуральний лимонний ароматизатор. Містить рибу (анчоус, сардина, скумбрія, оселедець, лосось, тунець). 100% бичачий желатин, не містить BSE. Сертифікований без глютену. Не містить дріжджів, пшениці, кукурудзи, молока, солі, цукру, консервантів, штучних барвників, штучних ароматизаторів, штучних підсолоджувачів, стеарату магнію. Без ГМО. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають дві (2) м’які таблетки на день. Для найкращого використання приймайте з їжею. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі до 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)
Nordic Naturals, ProDHA 1000, Омега ЕПК ДГК, 60 капсул
(5)
1704 грн.
Доставка