Country Life, Go Less, Підтримка жовчного міхура, 60 капсул

Код: 36603
Фото товару Country Life, Go Less, Підтримка жовчного міхура, 60 капсул
Фото складу Country Life, Go Less, Підтримка жовчного міхура, 60 капсул
Фото використання Country Life, Go Less, Підтримка жовчного міхура, 60 капсул
Основне фото товара Country Life, Go Less, Підтримка жовчного міхура, 60 капсул
(5)
1761 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Go Less 60 Vegetarian Capsules від Country Life – це дієтична добавка, яка може підтримувати здоров’я сечового міхура як у чоловіків, так і у жінок. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Підтримка жовчного міхура 60 капсул

Country Life, Go Less, Підтримка жовчного міхура, 60 капсул

Опис

Go Less 60 Vegetarian Capsules від Country Life – це дієтична добавка, яка може підтримувати здоров’я сечового міхура як у чоловіків, так і у жінок. Щоденне вживання цієї добавки може допомогти регулювати рух сечового міхура та зменшити подразнення сечового міхура.

Основними інгредієнтами цієї потужної добавки є екстракт гарбузового насіння та SoyLife (40% ізофлавонів із зародків сої). Гіперактивний сечовий міхур і нетримання сечі є поширеними проблемами чоловіків і жінок певного віку. Це може бути викликано дефіцитом гормонів, стресом та різними іншими проблемами зі здоров’ям. Country Life пропонує вам капсулу, збагачену лікувальними властивостями, пов’язаними з екстрактом насіння гарбуза та SoyLife, які потенційно можуть допомогти зменшити подразнення сечового міхура.

Дослідження показують, що ізофлавони та гарбузове насіння можуть допомогти полегшити проблеми з сечовипусканням. Насіння гарбуза також є хорошим джерелом цинку, важливого мінералу, необхідного для здоров’я імунітету, росту клітин, здорового сну та гарного настрою. Екстракт насіння гарбуза також може підтримувати здоров'я простати у чоловіків.

Це веганський продукт, який не містить штучних барвників, глютену, молока, консервантів, крохмалю, пшениці та дріжджів. Вегетаріанські капсули Go Less 60 від Country Life можуть допомогти зменшити подразнення сечового міхура та підтримувати здоров’я сечовивідних шляхів.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаКількість на порцію % від добової норми Go Less Powder 300 мг містить: екстракт гарбузового насіння * SoyLife (40% ізофлавонів із зародків сої) добову норму не встановлено. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, стеарат магнію, стеаринова кислота діоксид кремнію‚ мальтодекстрин. Сертифікований без глютену. Сертифікований веганський продукт. Не містить: дріжджів, пшениці, глютену, молока, консервантів або штучних барвників. Цей продукт виготовлено на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають (1) капсулу тричі вранці та тричі ввечері протягом перших двох тижнів. Через два тижні перейдіть на дві (2) капсули двічі на день або за вказівкою медичного працівника. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не для використання вагітними або годуючими жінками, а також дітьми. Якщо ви приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігайте контейнер щільно закритим. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка жовчного міхура (Gallbladder Support)