Country Life, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 60 капсул

Код: 36682
Фото товару Country Life, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Фото складу Country Life, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Фото використання Country Life, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 60 капсул
Основне фото товара Country Life, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 60 капсул
(5)
1635 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Вживайте вегетаріанські капсули CoQ-10 від Country Life і отримайте кардіопротекторний ефект. Ця формула може забезпечити коензим Q10 (CoQ10), щоб підвищити виробництво енергії на клітинному рівні. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Коензим Q10 60 капсул

Country Life, CoQ10 60 mg, Коензим Q10, 60 капсул

Опис

Вживайте вегетаріанські капсули CoQ-10 від Country Life і отримайте кардіопротекторний ефект. Ця формула може забезпечити коензим Q10 (CoQ10), щоб підвищити виробництво енергії на клітинному рівні. Здається, він підтримує здорову роботу серця, а також може сприяти здоров’ю серцево-судинної системи.

Ця добавка від Country Life може забезпечувати життєво важливий захист вашого серця на додаток до розширення антиоксидантного захисту клітин вашого тіла. Це може сприяти ефективному використанню енергії в серці та кровоносних судинах шляхом підвищення здатності спалювати паливо мітохондрій. Розвиток досліджень показує, що він може принести користь кожній клітині вашого тіла, включаючи нервову систему, мозок та очі. Здається, це запобігає занепаду мозку та нападам мігрені‚ і може сприяти балансу настрою.

Коензим також може позитивно сприяти виникненню певних проблем з легенями та нейродегенеративних станів. Здається, він також довго регулює рівень цукру в крові.

Почніть приймати капсули CoQ-10 від Country Life відповідно до вказівок і скористайтеся його перевагами, що підвищують енергію.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію % від добової норми Коензим Q10 (убіхінон) 60 мг Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, силікат кальцію, стеарат магнію, діоксид кремнію. Сертифікований вміст глютену. Сертифікований вегетаріанець. Кошерне парве. Не містить: дріжджів, кукурудзи, пшениці, сої, молока, солі, цукру, консервантів або штучних барвників. Цей продукт виготовлено на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) капсулу на день, бажано під час їжі. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59°-86°F.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Country Life, Quercetin + D3, Кверцетин + D3, 90 капсул
(5)
1336 грн.
У наявності