Thorne, Prebiotic + Pomegranate Berry, Пребіотики, 30 Nutrient Discs

Код: 36726
Фото товару Thorne, Prebiotic + Pomegranate Berry, Пребіотики, 30 Nutrient...
Фото складу Thorne, Prebiotic + Pomegranate Berry, Пребіотики, 30 Nutrient...
Фото використання Thorne, Prebiotic + Pomegranate Berry, Пребіотики, 30 Nutrient...
Основне фото товара Thorne, Prebiotic + Pomegranate Berry, Пребіотики, 30 Nutrient...
(5)
2205 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 19.05.2024, без передоплати
Харчова добавка . Реальна угода Торн ексклюзив . Без пластику . Без глютену. Без молочних продуктів . я не . Нуль цукру. Провідна наука про здоров’я кишечника.. яке легко засвоюється. Пребіотик + – це ваше рішення для здоров’я ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.16 кг

Thorne Пребіотики 30 Nutrient Discs

Thorne, Prebiotic + Pomegranate Berry, Пребіотики, 30 Nutrient Discs

Опис

Реальна угода

Провідна наука про здоров’я кишечника... яке легко засвоюється. Пребіотик + – це ваше рішення для здоров’я кишечника, яке ви можете використовувати в дорозі, яке містить унікальну суміш інгредієнтів, які підтримують здоров’я травлення та імунну функцію. На відміну від традиційних пребіотичних формул на основі клітковини, які може спричинити газоутворення та здуття живота. Пребіотик не потребує великої дози, не спричиняє газів та здуття живота, і працює за години, а не за дні.! Кожен розчинний диск легко розмішується у воді або бажаному напої.

Пребіотик + — це унікальна суміш інгредієнтів для здоров’я кишечника, які підтримують здоров’я травлення та імунну функцію.* На відміну від традиційних пребіотичних формул на основі клітковини, які можуть викликати гази та здуття живота та починають діяти через кілька днів, Пребіотик + починає працювати за кілька годин і діє не викликає надлишку газів або здуття живота.

Переваги Thorne's Prebiotic +:

Детальніше про інгредієнти Thorne's Prebiotic +:

PreforPro 

Новий пребіотик-бактеріофаг, який підтримує утворення корисних бактерій у кишечнику. Переваги PreforPro:

Екстракт зеленого чаю 

Екстракт зеленого чаю походить із листя та бруньок рослини Camellia sinensis, які не піддаються нормальним процесам в’янення та окислення, які роблять зелений чай. Переваги екстракту зеленого чаю: 

Екстракт граната 

Висококонцентрований цілий екстракт плодів граната (Punica granatum) у Prebiotic + містить високий рівень поліфенолів, які проявляють потужну антиоксидантну дію в організмі. Переваги екстракту граната: 

Чорничний комплекс 

Prebiotic + містить запатентований комплекс кількох видів чорниці Vaccinium, зібраних вручну в тропічних лісах і тундрі Аляски. Завдяки вмісту біологічно активних сполук і антиоксидантній здатності в 10 разів більше, ніж у видів чорниці, вирощених у нижніх широтах, унікальні умови вирощування цих видів Vaccinium надають Prebiotic + додатковий антиоксидантний ефект.*Переваги поліфенолів чорниці: 

Як працює розчинний диск? 

Prebiotic + поставляється в легкому у використанні розчинному диску добавки. Просто опустіть диск у воду або бажану рідину та створіть смачний, ефективний напій. Використовуйте воду, щоб посилити зволоження, або розмішайте диск в йогурті, щоб отримати подвійну дозу корисних для кишечника сполук. Prebiotic + — це портативне, просте у використанні та безпроблемне рішення для покращення здоров’я кишечника.

Стале рішення:

Thorne прагне до здоровішого майбутнього, а це означає дбати не лише про особисте здоров’я, а й про здоров’я нашої планети. Ось чому ми надаємо пріоритет екологічності у виробництві наших розчинних дисків. 

Використання

Опустіть один диск в 6-8 унцій. бажаної рідини, дайте диску розчинитися, потім добре перемішайте. Пийте щодня або за рекомендацією лікаря.

Готовий до використання в 3-2-1. 03 Опустіть диск - 02 Перемішайте / струсіть, поки він не розчиниться - 01 Насолоджуйтесь

Композиція

Порошок целюлози, ксиліт, мікрокристалічна целюлоза, ароматизатори, гліцерин (рослинне джерело), ​​пулулан, очищена вода, олія мкт, екстракт стевії (листя) (ребаудіозид 95%), порошок ацероли, екстракт квилаї.

Склад:
Розмір порції: один диск
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми*
Комплекс дикої чорниці (плід, лист і стебло) (Vaccinium spp.)†100 мг *
Екстракт зеленого чаю (листя) (Camellia sinensis) без кофеїну††100 мг *
Екстракт граната (цілий плід) (Punica granatum)50 мг *
PreforPro††† LH01 - Myorviridae LL5 - Siphoviridae T4D - Myoviridae LL12 - Myoviridae15 мг *
*Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пребіотики (Prebiotic)
Thorne, ResveraСel 415 mg, Ресверацел, 60 капсул
(5)
3182 грн.
Доставлення