BioEnhance with DNAble, Мультивітаміни, 240 капсул

Код: 37702
Основне фото товара BioEnhance with DNAble, Мультивітаміни, 240 капсул
(5)
3083 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 20.07.2024, без передоплати
BioEnhance з DNAble містить нікотинамід та інші поживні речовини, які сприяють здоровій роботі памяті тощо. B ioEnhance з DNAble це перша полівітамінна мультимінеральна мультиантиоксидантна композиція, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Life Enhancement Мультивітаміни 240 капсул

BioEnhance with DNAble, Мультивітаміни, 240 капсул

BioEnhance з DNAble містить нікотинамід та інші поживні речовини, які сприяють здоровій роботі пам’яті тощо.

B ioEnhance з DNAble — це перша полівітамінна мультимінеральна мультиантиоксидантна композиція, яка також забезпечує генну підтримку. Таким чином, це дозволяє вам вийти за рамки основи вашої програми , забезпечуючи просунутий рівень підтримки здоров’я , який перенесе вас у майбутнє з кращим здоров’ям, ніж ви могли собі уявити раніше.

BioEnhance з DNAble розроблено відповідно до останніх досліджень таких речовин, як вітамін А, вітаміни групи В, вітаміни С і Е, бета-каротин, L-цистеїн, таурин, альфа-ліпоєва кислота, селен, цинк, ванадилсульфат, магній , кверцетин і коензим Q 10 . А тепер ресвератрол додано до BioEnhance з DNAble в результаті нещодавнього дослідження, яке виявило, що ця сполука червоного вина може подовжити середню тривалість життя дріжджів на 70%, і на основі переконання провідного автора, що це також може бути корисним для людей . Ресвератрол — не новачок у світі, однак було виявлено, що він приносить велику кількість переваг для здоров’я завдяки своїм властивостям розрідження крові та антиоксиданту.

Рекомендації щодо застосування: для загального підтримання здоров’я мінімальне споживання має становити 8 капсул на день розділеними кількостями три або чотири рази на день; максимальне споживання має становити 32 капсули на день, розділених на три або чотири рази на день. Чим більше споживання понад 8 капсул на день, тим більше переваг. Бажано приймати цей продукт під час їжі. Для початківців починайте з однієї капсули за один прийом їжі, потім збільшуйте по одній капсулі за один прийом їжі протягом трьох-чотирьох тижнів, поки не буде досягнуто бажане загальне споживання.

Рекомендована кількість становить 16 капсул на день, розділених на чотири рази на день: 4 капсули 4 рази на день. Зменшення цієї кількості вдвічі або вдвічі все одно дасть адекватну або оптимальну користь.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
Life Enhancement, Bye-Lori, Мастикова смола, 120 капсул
(4.9)
3333 грн
Доставлення
Life Enhancement, Пропел, Propel, 240 капсул
(5)
4745 грн
Доставлення