Brain Forza, Liquid Calcium + Magnesium, Кальцій, 946 мл

Код: 39189
Фото товару Brain Forza, Liquid Calcium + Magnesium, Кальцій, 946 мл
Фото складу Brain Forza, Liquid Calcium + Magnesium, Кальцій, 946 мл
Фото використання Brain Forza, Liquid Calcium + Magnesium, Кальцій, 946 мл
Основне фото товара Brain Forza, Liquid Calcium + Magnesium, Кальцій, 946 мл
(5)
2013 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Рідкий кальцій + магній + діоксид кремнію, вітамін D і лізин для здоров'я кісток, тіла та мозку*• Brain Forza є джерелом будівельних блоків для кісток, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Brain Forza Кальцій 946 мл

Brain Forza, Liquid Calcium + Magnesium, Кальцій, 946 мл

Опис

Рідкий кальцій + магній + діоксид кремнію, вітамін D і лізин для здоров'я кісток, тіла та мозку*

• Brain Forza є джерелом будівельних блоків для кісток, зубів і м’язів.* • Цей рослинний кальцій і магній покращено для засвоєння.* • Ви отримаєте всі переваги завдяки формулі, яка легко засвоюється.* • Тонізуйте своє тіло та підтримайте оптимальне здоров’я з Brain Forza вже сьогодні!

Кальцій і магній, необхідні для здоров’я кісток, забезпечують наш організм незрівнянними поживними властивостями, які допомагають у незліченних метаболічних процесах. На жаль, неможливо виробляти кальцій в організмі – це означає, що ми повинні отримувати цю поживну речовину з їжі або з зовнішніх джерел. Щоденні рідкі кальцієві продукти — чудовий спосіб забезпечити збалансованість споживання їжі; забезпечуючи вам доступ до життєво важливих елементів, які інакше можна втратити!

Знайти надійне джерело рідкого кальцію може бути важким завданням для багатьох. Таблетки кальцію не завжди допомагають, оскільки вони занадто великі і часто складаються зі слабких або неадекватних форм, таких як карбонат, що не забезпечує мінералів, необхідних для підтримки оптимального здоров’я.

Рідка кальцієво-магнієва добавка від Brain Forza — це потужна комбінація основних поживних речовин, необхідних організму для побудови міцних кісток. Вдосконалена суміш вітаміну D і високоякісних форм кальцію забезпечує максимальне засвоєння для оптимального здоров’я кісток.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 столові ложки (1 рідка унція) Порцій в упаковці: 32

Кількість на порцію/ %DV Калорії 4 Вуглеводи 1 г Цукор 0 г Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 1‚000 МО/ 250% Кальцію (у вигляді кальцію лактату глюконату та кальцію цитрату) (з Lithothamnion corallioides) (ціла рослина) 500 мг/ 50% Магнію ( у вигляді цитрату магнію та глюконату магнію) (з Lithothamnion corallioides) (ціла рослина) 250 мг/ 63% L-лізину 100 мг/ Іонні мінерали, отримані з морської рослинності, 100 мг/ Марганець (у вигляді бісгліцинату марганцю) 2 мг/ 100% бору (як борорганічний гліцин) 2 мг /

Суміш природного кремнезему 1‚000 мг/ сік алое вера, екстракт бамбука (Bambusa vulgaris) (стебло) Екстракт хвоща польового (Equisetum arvense) (листя) - [Суміш містить 100 мг природного кремнезему]

Денна цінність не встановлена

† Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій.

Інші інгредієнти: тричі фільтрована вода, лимонна кислота, ксантанова камедь, натуральний ароматизатор, Reb A (екстракт Stevia rebaudiana), сорбат калію, бензоат калію (для збереження свіжості)

Без сої, без глютену, без ГМО, вегетаріанська лабораторія. Виготовлено в США

Без цукру, крохмалю, солі, пшениці, глютену, дріжджів, молока та похідних сої.

Дозування

Рекомендації щодо застосування: приймати по одній столовій ложці двічі на день.

Спосіб застосування: добре струснути. Деякі параметри є нормальними, тому струшуйте перед кожним використанням. Захищати від тепла, світла та вологи. Як і у будь-якого натурального продукту, колір і смак можуть дещо відрізнятися.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій (Calcium)
Super Fast Keto Electrolytes Unflavored Natural, Електроліти, ...
(5)
2276 грн
Доставлення