Earthtone Foods, Organic Raw Shelled Pumpkin Seeds, Гарбузова олія, 453 г

Код: 39666
Фото товару Earthtone Foods, Organic Raw Shelled Pumpkin Seeds, Гарбузова ...
Фото складу Earthtone Foods, Organic Raw Shelled Pumpkin Seeds, Гарбузова ...
Фото використання Earthtone Foods, Organic Raw Shelled Pumpkin Seeds, Гарбузова ...
Основне фото товара Earthtone Foods, Organic Raw Shelled Pumpkin Seeds, Гарбузова ...
(5)
1095 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Органічні сирі очищені гарбузове насіння. Ідеальні, необроблені пепітаси. Ви не знаєте гарбуза, доки не перекусите цим насінням.Життєво важливі поживні речовини в кольорах Землі Їжа є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Earthtone Foods Гарбузова олія 453 г

Earthtone Foods, Organic Raw Shelled Pumpkin Seeds, Гарбузова олія, 453 г

Опис

Органічні сирі очищені гарбузове насіння. Ідеальні, необроблені пепітаси. Ви не знаєте гарбуза, доки не перекусите цим насінням.

Життєво важливі поживні речовини в кольорах Землі Їжа є основою нашого існування. Він живить наші тіла, задовольняє наші смакові рецептори та живить наші душі. Однак із зростанням промислової їжі та зайнятого способу життя доступ до чистих і необхідних поживних речовин, яких потребує наш організм, може бути складним. Ми повинні знайти спосіб відродити цінність їжі як не просто засобу виживання, а життєво важливої ​​частини нашого добробуту та культурної ідентичності.

Earthtone Foods має на меті відновити зв’язок із природними чудесами, які забезпечують смачне та здорове харчування. Навіщо погоджуватися на синтетичні наукові експерименти, замасковані під їжу, коли справжня справа чекає на вас? Earthtone Foods вірить, що найкращі інгредієнти надходять безпосередньо з природи, а не з дорогих рекламних кампаній. Якісні інгредієнти не обов’язково мають високу ціну – кожен заслуговує на доступ до здорового, повноцінного харчування. Оживіть своє життя за допомогою Earthtone Foods — ідеального способу прийняти сучасний спосіб життя, залишаючись вірним вічній силі природи.

Подивіться за межі пирога. Чи знаєте ви, що гарбуз, окрім того, що він улюблений у десертах чи пікантних стравах, має суперпродукт, прихований у яскраво-помаранчевій шкаралупі? Так, ви правильно почули! Ми говоримо про гарбузове насіння - справжню зірку цього гарбуза. Ці маленькі смаколики є джерелом магнію, омега-3 жирних кислот і антиоксидантів, що робить їх здоровою закускою, яка не тільки вгамує відчуття голоду, але й наситить вас необхідними поживними речовинами. Вони ідеальні для перекусу в дорозі, наповнені білком і клітковиною, і ідеально підходять для того, щоб швидко підібрати, коли вам це потрібно.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 столові ложки (14 г) Порції в упаковці: приблизно 32

Кількість на порцію/ %DV Калорій 70 Загальний жир 6 г/ 8 % Насичений жир 1 г/ 6 % Натрій 0 мг/ 0 % Загальний вміст вуглеводів 2 г/ 1 % Харчові волокна г/ 2 % Білок 5 г/ 8 % Залізо 2 мг/ 10 % Віт. A 53 мг / 6% магнію. 75 мг/20% картоплі. 113 мг/2% фосфору. 164 мг/ 15% цинку 1 мг/ 10%

Не є значним джерелом транс-жирів, холестерину, загального цукру, доданого цукру, вітаміну D або кальцію.

*% добової норми (DV) говорить вам, скільки поживної речовини в порції їжі сприяє щоденному раціону. 2‚000 калорій на день використовуються для загальних рекомендацій щодо харчування.

Інгредієнти: органічне гарбузове насіння

USDA Organic Non-GMO

Дозування

Використовуйте в сирому вигляді як начинку для супів і салатів або запікайте в духовці та посипайте морською сіллю для ситної полуденної закуски. Додає чудовий смак хлібу та булочкам.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гарбузова олія (Pumpkin Oil)
Earthtone Foods, Mesquite Powder, Суперфуд, 397 г
(5)
895 грн.
Доставка
Earthtone Foods, Lucuma Powder, Лукума, 454 г
(5)
1226 грн.
Доставка