EyePromise, Screen Shield Teen, Захист очей дитини від екрану, 30 таблеток

Код: 39754
Фото товару EyePromise, Screen Shield Teen, Захист очей дитини від екрану,...
Фото складу EyePromise, Screen Shield Teen, Захист очей дитини від екрану,...
Фото використання EyePromise, Screen Shield Teen, Захист очей дитини від екрану,...
Основне фото товара EyePromise, Screen Shield Teen, Захист очей дитини від екрану,...
(5)
1381 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Захистіть очі вашої дитини від екрануПредставляємо EyePromise Screen Shield Teen - революційну добавку, створену для захисту дорогоцінних очей вашої дитини від потенційної шкоди, спричиненої часом ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

EyePromise Захист очей дитини від екрану 30 таблеток

EyePromise, Screen Shield Teen, Захист очей дитини від екрану, 30 таблеток

Опис

Захистіть очі вашої дитини від екрану

Представляємо EyePromise Screen Shield Teen - революційну добавку, створену для захисту дорогоцінних очей вашої дитини від потенційної шкоди, спричиненої часом перед екраном. Ця виняткова харчова добавка, що містить повністю природні інгредієнти з етичних джерел, які зміцнюють природний захист очей від впливу синього світла, може допомогти зменшити напругу та втому очей у підлітків. Одним із ключових інгредієнтів Screen Shield Teen є дієтичний зеаксантин, який отримується з природних джерел, що робить його найвищої якості. Ця добавка є обов’язковою для кожного батька, який турбується про здоров’я очей своєї дитини в цю епоху цифрових технологій.

Чому Screen Shield Teen?• 5 простих, впізнаваних інгредієнтів, які допомагають підтримувати очі вашої дитини під час використання екрану*• Найякісніші натуральні інгредієнти• Одна жувальна таблетка на день• Розроблено для прийому з мультивітамінами• Вміст NSF перевірено та сертифіковано

Візуальні перевагиЗ EyePromise Screen Shield Teen ваші очі будуть у ідеальній формі лише за 3 місяці! Хоча ви не зможете стріляти лазером з очей, ви можете помітити деякі досить дивовижні зміни. Очікуйте реальних покращень, таких як зменшення напруги очей, чіткіше бачення та краща здатність до фокусування. Попрощайтеся з втомленими, болючими очима та привіт до більш потужного та яскравого зору.

• Гострота зору: можливо, ви легше бачите деталі або можете читати певні знаки з більшої відстані, ніж раніше.• Контрастна чутливість: ви можете помітити, що вам легше розрізнити, що темна фігура вдалині є однією з тих металевих статуй, а не справжньою людиною ввечері.• Чутливість до світла та відблисків: ви можете помітити, що керуєте автомобілем уночі з більшою впевненістю, а яскраве світло фар створює вам менше проблем.

Боротьба з напругою очей зачіпає людей будь-якого віку і може бути результатом тривалого перегляду екрану. Навіть діти можуть відчувати дискомфорт, але можуть не знати, що це таке або чому це відбувається. Доброю новиною є те, що існують природні способи захистити наші очі та мінімізувати вплив часу, проведеного за екраном. Розширення можливостей наших очей справлятися з цими вимогами може принести вкрай необхідне полегшення.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 таблеткаПорцій в упаковці: 30

Сума на порцію /

Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 60 мг / 67%Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилсукцинату) 2 мг / 13%Цинк (з оксиду цинку) 1,5 мг / 14%

Зеаксантин (з екстракту плодів паприки) 5 мг / †Лютеїн (з екстракту квіток календули) 2,5 мг / †

† Добова норма (DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: сорбіт, стеаринова кислота, лимонна кислота, натуральний фруктовий пунш, екстракт рисових висівок та рисова лушпиння.

Без дріжджів/глютену.

Без ГМО

Виробництво США.

Дозування

Дорослі та діти віком від 4 років: повністю розжовуйте одну таблетку щодня під час їжі або за вказівкою офтальмолога. Не для дітей віком до 4 років. Зберігати при кімнатній температурі: 59°-77°F (15°-25°C).

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)