Irwin Naturals, Green Tea Fat Burner RED, Підтримка метаболізму жирів, 75 капсул

Код: 40085
Фото товару Irwin Naturals, Green Tea Fat Burner RED, Підтримка метаболізм...
Фото складу Irwin Naturals, Green Tea Fat Burner RED, Підтримка метаболізм...
Фото використання Irwin Naturals, Green Tea Fat Burner RED, Підтримка метаболізм...
Основне фото товара Irwin Naturals, Green Tea Fat Burner RED, Підтримка метаболізм...
(5)
1716 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Представляємо Green Tea Fat Burner RED - потужну добавку для контролю ваги, яка використовує потужну суміш екстракту зеленого чаю, натурального кофеїну та піколінату хрому (Chromax) ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Irwin Naturals Підтримка метаболізму жирів 75 капсул

Irwin Naturals, Green Tea Fat Burner RED, Підтримка метаболізму жирів, 75 капсул

Опис

Представляємо Green Tea Fat Burner RED - потужну добавку для контролю ваги, яка використовує потужну суміш екстракту зеленого чаю, натурального кофеїну та піколінату хрому (Chromax) для підтримки стрункішої та здоровішої статури. Забезпечуючи живлення та посилення оксиду азоту, ця формула розроблена для синергічної роботи з низькокалорійною дієтою та спеціальним планом фізичних вправ, щоб допомогти вам швидше та ефективніше досягти ваших цілей втрати ваги. Візьміть під свій контроль оздоровчу подорож із зеленим чаєм Fat Burner RED.

• Прискорюйте швидкість метаболізму та спалюйте більше калорій за допомогою EGCG та кофеїну • Сприяйте спалюванню жиру за допомогою термогенезу з екстракту зеленого чаю • Підтримуйте метаболізм вуглеводів, цукру та жиру за допомогою Chromax Chromium • Підтримуйте рівень цукру в крові вже в межах норми за допомогою Chromax • Приймайте активна роль у контролі ваги та зміцненні здоров’я • Підтримує здоровий кровотік для загального самопочуття • Покращує доставку поживних речовин завдяки унікальній суміші інгредієнтів • Насолоджуйтесь рослинним джерелом L-цитруліну для максимального засвоєння • Використовуйте силу гарцинії камбоджійської , кокосова олія та олія насіння льону для додаткового живлення • Відчуйте бадьорість та бадьорість із кожною дозою!

Досягніть своїх цілей щодо схуднення за допомогою спалювача жиру із зеленого чаю RED! Ці рідкі м’які гелеподібні гелі розроблені для максимального термогенного ефекту та посилення оксиду азоту, забезпечуючи швидкі та ефективні результати. Для досягнення оптимальних результатів поєднуйте їх із низькокалорійною дієтою та планом фізичних вправ. Почніть свою подорож до здорового та бадьорого вже сьогодні.

Інгредієнт

Розмір порції: 3 рідкі м’які гелі Порції в упаковці: 25

Сума на порцію /

Хром (у вигляді хрому піколінату) Chromax 100 мкг / 286% лляна олія (насіння) 1500 мг / † L-цитрулін 750 мг / † Кокосова олія (копра) 300 мг / † Екстракт зеленого чаю (50% EGCG‚ 135 мг) (лист) 270 мг / † Гарцині a Екстракт (50% гідроксилимонної кислоти‚ 50 мг) (фруктова шкірка) 100 мг / † Натуральний кофеїн (із зелених кавових зерен) 75 мг / † BioPerine Complex 3 мг / † BioPerine Екстракт чорного перцю (95% піперин) (фрукти)‚ Екстракт імбиру (5% Gingerols) (кореневище)

†Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: желатин, очищена вода, гліцерин, аннато (барвник), бджолиний віск, соєвий лецитин і діоксид титану (барвник).

Містить: сою, горіхи (кокос).

Без додавання консервантів.

Дозування

(Дорослий) Для щоденного обслуговування приймайте шість (6) рідких м’яких капсул на день розділеними дозами під час їжі та повну склянку (8 унцій) води.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка метаболізму жирів (Lipid Metabolism)