MRM, Digest-ALL, Ферменти, 30 капсул

Код: 40343
Фото товару MRM, Digest-ALL, Ферменти, 30 капсул
Фото складу MRM, Digest-ALL, Ферменти, 30 капсул
Фото використання MRM, Digest-ALL, Ферменти, 30 капсул
Основне фото товара MRM, Digest-ALL, Ферменти, 30 капсул
771 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Представляємо Digest-ALL, найкраще рослинне ферментне рішення, призначене для підтримки повного травлення. Ця унікальна формула складається з ряду спеціалізованих ферментів, включаючи протеази, карбогідрази та ліпази, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

MRM Ферменти 30 капсул

MRM, Digest-ALL, Ферменти, 30 капсул

Опис

Представляємо Digest-ALL, найкраще рослинне ферментне рішення, призначене для підтримки повного травлення. Ця унікальна формула складається з ряду спеціалізованих ферментів, включаючи протеази, карбогідрази та ліпази, які працюють разом, щоб ефективніше розщеплювати їжу. З віком виробництво природних ферментів зменшується, тому вкрай важливо вживати високоякісні травні ферменти, такі як Digest-ALL. Не дозволяйте великій їжі обтяжувати вас - спробуйте Digest-ALL сьогодні для оптимального травлення та засвоєння поживних речовин.

Дізнайтеся, як ваше тіло переробляє їжу, яку ви їсте, щоб отримати життєво важливі поживні речовини, необхідні для оптимального здоров’я. На жаль, травлення має пріоритет над іншими основними завданнями організму і може спричинити нестачу метаболічних ферментів. Як наслідок, це може призвести до зниження імунітету та ослаблення здатності до відновлення. З віком наші запаси ферментів зменшуються, і ми намагаємося не відставати від постачання ферментів для травлення. Ця проблема призводить до порушення всмоктування, поганого харчування та непотрібних проблем з травленням, таких як здуття живота та болі у вигляді газів.

Розкрийте силу білка з Digest-ALL! Ця кваліфіковано розроблена формула містить три потужні протеази нетваринного походження, які розщеплюють широкий спектр білків - від молока, сої та м'яса до різноманітних розчинних білків - до незамінних амінокислот. Завдяки широкому діапазону рН від 3 до 9 при температурі тіла та наявності вологи, протеази Digest-ALL одразу починають працювати, полегшуючи, ніж будь-коли, перетравлення та засвоєння поживних речовин, яких прагне ваше тіло. Розвивайте свою білкову гру сьогодні з Digest-ALL!

Отримайте оптимальне травлення та дозвольте вашому тілу працювати ефективно з Digest-ALL! Ця потужна ферментна добавка допомагає перетравлювати 30 картоплин, 9 унцій білка та 60 грамів жиру. Ця унікальна суміш імбиру, перцевої м’яти та трифали заспокоює та врівноважує процес травлення. Візьміть під контроль здоров'я свого травлення та насолоджуйтесь комфортним травленням з Digest-ALL.

Переваги: ​​1) Підтримує повне травлення. 2) Зменшує гази та здуття. 3) Максимально покращує засвоєння поживних речовин.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули. Порцій в упаковці: 15

Кількість на порцію / %DV

Трав’яна суміш Digest-All 700 мг / Екстракт листя перцевої м’яти та екстракт листя, екстракт кореня імбиру, суміш ферментів Triphala Digest-All 506 мг / Амілаза 15‚000 DU / Глюкоамілаза 110 AGU / Протеаза I 50‚000 HUT / Протеаза III 100 SAP / Альфа-галактозидаза 300 GALU / Кисла мальтаза 100 DP / Ліпаза 1‚000 FCCLU / Лактаза 1‚000 ALU / Протеаза II 7‚500 PC / CereCalase 150MU / (геміцелюлаза, бета-глюканаза‚ фітаза) Целюлаза 150 CU / Інвертаза 25SU

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: капсула (рослинна целюлоза і вода) і рисові висівки.

Не містить доданого молока, яєць, арахісу, горіхів, риби, молюсків, сої, пшениці, глютену або дріжджів.

Не містить глютену

Дозування

Приймайте по 2 капсули перед кожним прийомом їжі або за вказівкою кваліфікованого лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)