Natures Life, Icelandic Kelp, Ламінария, 250 таблеток

Код: 40459
Фото товару Natures Life, Icelandic Kelp, Ламінария, 250 таблеток
Фото складу Natures Life, Icelandic Kelp, Ламінария, 250 таблеток
Фото використання Natures Life, Icelandic Kelp, Ламінария, 250 таблеток
Основне фото товара Natures Life, Icelandic Kelp, Ламінария, 250 таблеток
(5)
1441 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Коли мова заходить про харчування високої щільності, ламінарія є королем. Чудове джерело важливого мінералу йоду‚ Ламінарія — це зелений суперпродукт, який містить велику кількість природних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Natures Life Ламінария 250 таблеток

Natures Life, Icelandic Kelp, Ламінария, 250 таблеток

Опис

Коли мова заходить про харчування високої щільності, ламінарія є королем. Чудове джерело важливого мінералу йоду‚ Ламінарія — це зелений суперпродукт, який містить велику кількість природних мінералів, які допоможуть доповнити ваш раціон. Джерело необхідного мінералу йоду, ламінарію часто використовують для підтримки здорової функції щитовидної залози. Багато користувачів повідомляють про безліч інших переваг для здоров’я. Крім того, ви можете з упевненістю приймати ісландську водорость Nature's Life, знаючи, що вона не містить глютену, не містить ГМО та перевірена в лабораторії для забезпечення якості. Довіра до назви Nature's Life є лише однією з причин, чому вони так довго існують і зберігають своє місце лідера в галузі. На відміну від багатьох інших компаній, вони виробляють майже всю свою власну продукцію на своєму підприємстві, сертифікованому GMP, і ретельно перевіряють і перевіряють сировину на наявність найменшої кількості домішок. Управління виробничим процесом від початку до кінця дозволяє нам забезпечити найкращу якість. Будьте впевнені, до вашої шафи потрапляють лише найчистіші формули. Розкрийте потенціал таблеток Nature's Life Icelandic Kelp 41 мг і надайте своїй щитовидній залозі підтримку, на яку вона заслуговує. Включіть цей безглютеновий зелений суперпродукт без ГМО у свій розпорядок дня та відчуйте переваги цієї багатої поживними речовинами добавки.

Ключові моменти: • Високоефективна йодна добавка – разом із 41 мг ісландської ламінарії, кожна вегетаріанська таблетка містить 225 мкг або 150% добової рекомендованої норми йоду. • Здоров’я щитовидної залози – розроблено для забезпечення організму необхідним мінералом йоду, ця формула може допомогти підтримувати здорову функцію щитовидної залози, що є важливою складовою загального здоров’я та самопочуття. • Зелений суперпродукт – одна з найбільш поживних рослин на планеті. Ламінарія є багатим джерелом природних мінералів, амінокислот і мікроелементів. • Перевірено лабораторією - вони дуже серйозно ставляться до свого тестування. Вони не тільки перевіряють кожну партію після прийому, але й перевіряють кожен готовий продукт на стабільність, чистоту та ефективність. • Сертифікат GMP - виготовлено на підприємстві, зареєстрованому FDA, відповідно до належної виробничої практики (GMP)‚ і перевірено в наших лабораторіях, акредитованих ISO‚ міжнародним стандартом для лабораторних процесів.

Інгредієнт

Дозування

Використовуйте відповідно до вказівок медичного працівника.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ламінария (Kelp)