Fat Fighter, Підтримка метаболізму жирів, 120 таблеток

Код: 40698
Фото товару Fat Fighter, Підтримка метаболізму жирів, 120 таблеток
Фото складу Fat Fighter, Підтримка метаболізму жирів, 120 таблеток
Фото використання Fat Fighter, Підтримка метаболізму жирів, 120 таблеток
Основне фото товара Fat Fighter, Підтримка метаболізму жирів, 120 таблеток
(5)
1436 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Відкрийте для себе потужні переваги Only Naturals Fat Fighter, найкращої таблетки з клітковиною, яка поєднує в собі найкраще з клітковини як таблетки для схуднення, так ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Only Natural Підтримка метаболізму жирів 120 таблеток

Fat Fighter, Підтримка метаболізму жирів, 120 таблеток

Опис

Відкрийте для себе потужні переваги Only Natural's Fat Fighter, найкращої таблетки з клітковиною, яка поєднує в собі найкраще з клітковини як таблетки для схуднення, так і добавки з клітковиною. Ця унікальна формула наповнена високоякісними волокнами, а також спеціальною сумішшю ферментів і мінералів для підтримки здорового кишкового тракту. Відчуйте покращене травлення, зниження апетиту та покращене виведення відходів, регулюючи вагу тіла.

Справжнє щастя починається зі щасливого кишкового тракту, і ці таблетки Fat Fighter забезпечують саме це. Ці таблетки багаті основними харчовими волокнами, включаючи камеді, пектин, геміцелюлози та полісахариди, щоб компенсувати будь-які недоліки збалансованої дієти. Отримані із зерна, фруктів і овочів, ці таблетки клітковини забезпечують щоденну дозу здорової клітковини для оптимальної ефективності.

Завдяки потужним інгредієнтам, таким як насіння льону, вівсяні висівки, подорожник, глюкоманнан і пектин, ці таблетки наповнені розчинними волокнами, які підтримують ваш кишковий тракт у відмінній формі. Попрощайтеся із запорами, одночасно відчуваючи переваги пригнічення апетиту та детоксикації.

Таблетки Fat Fighter не тільки містять вісім волокон, що сприяють ситості та пригнічують тягу, але також містять:

Бромелайн для покращення травлення та метаболізму Мінерали для регулювання рівня цукру в крові та сприяння метаболізму жиру, білка та холестерину, одночасно підтримуючи підтримку м’язів Ацидофілін для забезпечення здорового травлення та підтримки балансу корисних бактерій у вашому кишечнику

Для підтримки здоров’я клітин і серцево-судинної системи ці таблетки навіть містять коензим Q10. Прискоріть свій метаболізм, зменшіть всмоктування холестерину та досягніть споживання розчинної клітковини, необхідної вашому організму, за допомогою таблеток Only Natural Fat Fighter. Спробуйте ці таблетки клітковини сьогодні для загального благополуччя.

Інгредієнт

Розмір порції: шість (6) таблеток

Кількість речовини у порції /

Кальцій (у вигляді каротину) 20 мг / 2% магнію (у вигляді гідроксиду) 10 мг / 2% калію (у вигляді цитрату) 10 мг / % піколінату хрому 15 мкг / 43% концентрату вівсяних висівок 1000 мг / концентрату рисових висівок 1000 мг / лушпиння насіння подорожника (Plantago Ovata) 10 00 мг / Яблучний пектин 125 мг / Глюкоманнан (Amorphophallus Konjac) 75 мг / Клітковина буряка 50 мг / L-Acidophilus (немолочний джерело) 250 000 КУО / Екстракт сагради 300 мг / Лецитин 50 мг / Холін бітартрат 15 мг / Інозитол 1 5 мг / L-карнітин 15 мг / Алое Віра (ліофілізована концентрація 1: 200) 10 мг / (Еквівалент 2‚000 мг внутрішнього гелю Алое Вера) Спіруліна 25 мг / Бромелайн 600 GDU 10 мг / Коензим Q-10 250 мкг /

Денна цінність не встановлена. Відсоток добової норми на основі дієти з 2‚000 калорій.

Додаткові інгредієнти: Рослинний стеарат, рослинна целюлоза, дікальцій фосфат, фармацевтична глазур.

Гарантовано не містить: цукру, крохмалю, солі, барвників, молока, консервантів, штучних інгредієнтів.

Зроблено в США.

Дозування

Приймайте (2) дві таблетки з 8 унціями води тричі на день натщесерце або за п’ять хвилин до їди або за вказівкою лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка метаболізму жирів (Lipid Metabolism)
Only Natural, Forskolin 500, Форсколін, 50 капсул
(5)
1486 грн
Доставлення
Only Natural, Moringa Pure 1000 mg, Моринга, 90 капсул
(5)
1278 грн
Доставлення