Only Natural, Easy Colon Cleaner, Підтримка кишечника, 120 капсул

Код: 40701
Фото товару Only Natural, Easy Colon Cleaner, Підтримка кишечника, 120 капсул
Фото складу Only Natural, Easy Colon Cleaner, Підтримка кишечника, 120 капсул
Фото використання Only Natural, Easy Colon Cleaner, Підтримка кишечника, 120 капсул
Основне фото товара Only Natural, Easy Colon Cleaner, Підтримка кишечника, 120 капсул
(5)
1488 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Відкрийте для себе потужну очищувальну силу добавки Easy Colon Cleaner від Only Natural. Ця унікальна формула поєднує в собі природні волокна, трави, мінерали, бентонітову глину ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Only Natural Підтримка кишечника 120 капсул

Only Natural, Easy Colon Cleaner, Підтримка кишечника, 120 капсул

Опис

Відкрийте для себе потужну очищувальну силу добавки Easy Colon Cleaner від Only Natural. Ця унікальна формула поєднує в собі природні волокна, трави, мінерали, бентонітову глину та пробіотики для ефективного та м’якого очищення організму від шкідливих токсинів. Незалежно від того, чи хочете ви скинути зайві кілограми чи провести детоксикацію свого організму, цей Easy Colon Cleaner може допомогти. Відчуйте переваги видалення токсинів, накопичених у вашій товстій кишці та кишковому каналі, в одній зручній у використанні добавці.

Відчуйте неймовірні переваги продуктів для очищення товстої кишки: 1) Покращуйте засвоєння поживних речовин за допомогою натуральних засобів для очищення товстої кишки. 2) Насолоджуйтеся покращеним травленням за допомогою найкращих засобів для очищення товстої кишки. 3) Розпочніть свій шлях до схуднення з продуктами для очищення товстої кишки. 4) Підвищте свій рівень енергії за допомогою засобів для очищення товстої кишки. 5) Детоксикуйте своє тіло та зменшіть токсичність за допомогою продуктів для очищення товстої кишки. 6) Досягніть загального здоров’я за допомогою всіх натуральних засобів для очищення товстої кишки. 7) Відкрийте для себе універсальність засобу Easy Colon Cleaner від Only Natural для інтенсивної детоксикації та тривалого догляду.

Відчуйте очищувальну силу Easy Colon Cleaner - унікальної суміші трав і мінералів, які усувають небажані токсини. Ця запатентована формула містить магній і каскара сеграда, що забезпечує переваги природного очищувача товстої кишки без дискомфорту.

Підтримуйте здорове травлення та баланс за допомогою стабільних пробіотиків, таких як ацидофілін та біфідус, які містяться в Easy Colon Cleanser від Only Natural.

Шукаєте ніжний, природний варіант? Відкрийте для себе ефективність Easy Colon Cleanser від Only Natural.

Інгредієнт

Розмір порції: 6 капсул

Кількість на порцію % добової норми

Калорії 10 калорій з 0 вуглеводів г % Загальна кількість харчових волокон 600 мг 12 % натрію 0 мг 0 % холестерину 0 мг 0 % цукрів 0 білків 0 0 % гідроксиду/цитрату магнію 800 мг 40 % екстракту каскари сагради 300 мг екстракту сенни 300 мг крушини 100 мг індички 100 мг лушпиння чорного горіха 100 мг полину 100 мг бентонітової глини 200 мг детоксикаційної суміші 200 мг розторопші, кореня кульбаби, суміші волокон кореня лопуха 1000 мг насіння льону (містить омега 3‚ 6‚ 9). ) Вівсяні висівки, заспокійлива суміш лушпиння подорожника 600 мг насіння фенхелю, лист м’яти перцевої, корінь алтея, кора в’яза, відновлююча суміш листя алое 1 мільярд Ct Lactobacillus, Bifidus

Денна цінність не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій.

Дозування

Використовуйте відповідно до вказівок медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишечника (Gut Support)
Only Natural, Forskolin 500, Форсколін, 50 капсул
(5)
1486 грн
Доставлення
Only Natural, Moringa Pure 1000 mg, Моринга, 90 капсул
(5)
1278 грн
Доставлення