Pure Essence, MyPure Cordyceps, Гриби Кордіцепс, 60 капсул

Код: 47291
Фото товару Pure Essence, MyPure Cordyceps, Гриби Кордіцепс, 60 капсул
Фото складу Pure Essence, MyPure Cordyceps, Гриби Кордіцепс, 60 капсул
Фото використання Pure Essence, MyPure Cordyceps, Гриби Кордіцепс, 60 капсул
Основне фото товара Pure Essence, MyPure Cordyceps, Гриби Кордіцепс, 60 капсул
(5)
1851 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Підтримує здорову реакцію на стрес і максимальну продуктивність. Поставка на 2 місяці. Харчова добавка. Без ГМО. Веганський. Не містить глютену. Органічні інгредієнти. 100% гарантія чистоти та ефективності. Кордицепс MyPureКордицепс, відомий тим, що підвищує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.18 кг

Pure Essence Гриби Кордіцепс 60 капсул

Pure Essence, MyPure Cordyceps, Гриби Кордіцепс, 60 капсул

Опис

Кордицепс MyPure

Кордицепс, відомий тим, що підвищує енергію, бадьорість, витривалість, лібідо та довголіття, колись продавався за 35 000 доларів за фунт. Тепер він доступний масам завдяки контрольованому вирощуванню. Класифікований як адаптоген, він підтримує:

Переваги кордицепса, звичайно, випливають з його поживних речовин. Однак поживні речовини з простого порошку кордицепса важко засвоїти, оскільки вони замкнені в клітинних стінках, які ваше тіло не може переварити. 

MyPure Cordyceps використовує лише чисті екстракти плодових тіл, оскільки екстракція робить поживні речовини біодоступними. 

Кожна капсула MyPure Cordyceps містить 500 мг нашого високоякісного, сертифікованого органічного екстракту плодового тіла кордицепса 1:1. Лабораторія підтвердила, що він містить принаймні 20% бета-глюканів (потужних поживних речовин, що зміцнюють імунітет), а також містить вітаміни, мінерали та унікальні фітохімічні речовини, які роблять Кордицепс таким особливим.

Кожна партія MyPure Cordyceps перевіряється на чистоту, чистоту та ефективність. Через відсутність зернових наповнювачів кожна капсула забезпечує принаймні в 4 рази більше поживних речовин кордицепса, ніж кордицепс із міцелійованого зерна. Немає кращої добавки Кордицепс.

Кордицепс MyPure: більше поживних речовин. Максимальне поглинання. Просто краще.

Гриби чи міцелій? 

Гриби чи міцелій? Протягом тисячоліть великі цілісні системи охорони здоров’я світу використовували гриби для зміцнення здоров’я. Ця традиція продовжується навіть сьогодні, незліченна кількість людей використовує їх як щоденні добавки для здоров’я. Проте більшість «грибних» продуктів — це зовсім не гриби. Вони є міцеліями.

Гриби — це «плодові тіла» грибів, які з’являються над землею. Міцелій - це підземні коренеподібні структури. Міцелій у добавках росте в пластикових пакетах на грядках рису (або інших зерен). У міру зростання вони стають частиною зерна. Оскільки неможливо відокремити міцелій від зерна, готовий продукт містить до 50% рисового порошку. Звичайно, переваги грибів випливають із поживних речовин, які вони забезпечують, а плодові тіла грибів забезпечують їх більше, ніж міцелій, вирощений на зерні. Насправді екстракти плодових тіл зазвичай містять:

MyPure Mushrooms 

Продукти MyPure Mushrooms виробляються з екстрактів плодових тіл грибів без ГМО, 100% сертифікованих органічних грибів у cGMP, зареєстрованому FDA та повністю перевіреному підприємстві. Процес екстракції руйнує клітинні стінки грибів, щоб зробити поживні речовини біодоступними. Кожна партія проходить лабораторні перевірки на ідентичність, чистоту та ефективність, а також на вміст бета-глюкану. MyPure Mushrooms - це найкращі грибні добавки у світі.

Використання

Одна капсула щодня.

Композиція

HPMC (рослинні капсули).

Не містить: пшениці, молока, горіхів, арахісу, сої, яєць, риби, молюсків.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію%DV
Органічний екстракт гриба Cordyceps militaris (1:1)†500 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена. †100% сертифікований органічний екстракт цілого плодового тіла гриба. Цей продукт містить щонайменше 20% бета-(1,3)(1,6) D-глюканів
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби Кордіцепс (Cordyceps)
Pure Essence, Candex, Кандекс, 120 капсул
(5)
3163 грн.
Доставка
Pure Essence, Candex, Кандекс, 40 капсул
(5)
1646 грн.
Доставка