Designs for Health, HistaGest-DAO, ДАО фермент, 60 таблеток

Код: 55537
Основне фото товара Designs for Health, HistaGest-DAO, ДАО фермент, 60 таблеток
(5)
3720 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Ви шукаєте рішення, яке допоможе підтримувати нормальний і здоровий метаболізм гістаміну у вашому організмі? Не дивіться далі, ніж HistaGest-DAO. Ця добавка забезпечує важливий фермент, діаміноксидазу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health ДАО фермент 60 таблеток

Designs for Health, HistaGest-DAO, ДАО фермент, 60 таблеток

Опис

Ви шукаєте рішення, яке допоможе підтримувати нормальний і здоровий метаболізм гістаміну у вашому організмі? Не дивіться далі, ніж HistaGest-DAO. Ця добавка забезпечує важливий фермент, діаміноксидазу (DAO), відповідальний за розщеплення гістаміну, який міститься в нашій їжі. Гістамін — це потужна сполука, яка утворюється у відповідь на пошкодження або чужорідні речовини, і його можна знайти в багатьох звичайних продуктах харчування, що робить збалансування рівня гістаміну в нашому організмі складним завданням. HistaGest-DAO є ідеальним союзником для тих, хто хоче підтримувати оптимальний рівень гістаміну, особливо якщо ви часто вживаєте ферментовані продукти або алкогольні напої. Оскільки низька активність DAO пов’язана з високим рівнем гістаміну в крові, настав час підтримати природний захист вашого організму за допомогою HistaGest-DAO.

Таблетки HistaGest-DAO пропонують ефективне полегшення для тих, хто відчуває дискомфорт у травній системі через чутливість до продуктів, багатих гістаміном. Кожна таблетка містить 20 000 одиниць діаміноксидази (DAO), що розщеплюють гістамін, отриманої зі свинячих нирок. Більше того, вдосконалена формула містить таблетки, вкриті шлунково-стійкою оболонкою, із технологією відстроченого вивільнення, яка гарантує, що фермент DAO досягає тонкої кишки, де він може діяти. Просто прийміть одну таблетку перед кожним прийомом їжі, щоб збільшити кількість DAO у вашій тонкій кишці, руйнуючи гістамін у травному тракті та запобігаючи дискомфорту. Завдяки HistaGest-DAO полегшення стає лише однією таблеткою.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 таблетка

Кількість на порцію / % добової норми

Екстракт свинячих нирок 4,2 мг / *(активність діаміноксидази 20‚000 HDU)

*Денна цінність не встановлена

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілцелюлоза, етилцелюлоза, картопляний крохмаль, альгінат натрію, магнієві солі жирних кислот, тригілцериди середнього ланцюга, гідропропілметилцелюлоза, олеїнова кислота, рослинний стеарат.

Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО.

Дозування

Приймайте 1 таблетку безпосередньо перед вживанням їжі, багатої на гістамін, або за вказівкою лікаря. (Приймати всередину і ковтати цілими за 20 хвилин до їжі.)

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ДАО фермент (DAO Diamine Oxidase)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн.
У наявності