Baby Care Prenatal Omega 3-6-9, Омега 3 6 9, 90 капсул

Код: 6412
Фото товару Baby Care Prenatal Omega 3-6-9, Омега 3 6 9, 90 капсул
Фото складу Baby Care Prenatal Omega 3-6-9, Омега 3 6 9, 90 капсул
Фото використання Baby Care Prenatal Omega 3-6-9, Омега 3 6 9, 90 капсул
Основне фото товара Baby Care Prenatal Omega 3-6-9, Омега 3 6 9, 90 капсул
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Сертифікований продукт без глютену. Підтримує харчові потреби плода та майбутньої мами. Потрійна суміш DHA, EPA та GLA. Понад 600 мг Омеги в 2 мяких гелях. DHA EPA Концентрат ще...
Вага: 0.61 кг

Country Life Омега 3 6 9 90 капсул

Baby Care Prenatal Omega 3-6-9, Омега 3 6 9, 90 капсул

Опис

Наша клятва чесностіХарчові потреби матері під час вагітності величезні. Добавки з багатьма поживними речовинами, включаючи омега-жирні кислоти та незамінні жирні кислоти, можуть бути корисними як для плоду, так і для матері. Country Life визнала унікальні потреби під час вагітності та представила перший продукт Omega спеціально для жінок до пологів. Baby Care Prenatal Omega 3-6-9 містить понад 600 мг жирних кислот Omega, включаючи потрійну суміш DHA, EPA та GLA. Він також містить вітамін В12, кальцій і фосфор для додаткової поживної підтримки. Омега-жирні кислоти, що містяться в цьому продукті, отримують з риби та олії насіння огуречника. Риб’ячий жир, отриманий з анчоусів, сардин, скумбрії, оселедця, лосося та тунця, був оброблений за допомогою молекулярної дистиляції для забезпечення його чистоти. Олія насіння огуречника також була 100% пресована експеллером без використання гексану чи агресивних хімікатів. Baby Care Prenatal Omega 3-6-9 від Country Life виготовлено відповідно до високих стандартів якості. Розуміючи чутливе піднебіння майбутньої матері, кожна м’яка капсула має натуральний лимонний смак – без рибного смаку, а також містить екстракт кореня імбиру та перцевої м’яти. oil. У Country Life чесність є нашим інгредієнтом №1. Кожен продукт проходить суворе тестування, щоб переконатися, що він відповідає 5 стандартам доброчесності Country Life: 1) справжність інгредієнтів; 2) чистота інгредієнтів; 3) свіжість інгредієнтів; 4) постійність формули; 5) точність маркування.
Так Безглютеновий сертифікований GFCO. orgНемає Дріжджі, пшениця або кукурудза
Так Виробництво упаковки, що переробляється, підтримує енергію вітруНемає Молоко, сіль або цукор
Так Перероблена упаковка Немає Без консервантів
Так Виробництво підтримує Wind PowderНемає Штучні ароматизатори або підсолоджувачі
НемаєСтеарат магнію
Жирні кислоти Омега-3 можуть допомогти багатьма способами як для розвитку плоду, так і для вас самих. Дослідження з добавками жирних кислот Омега-3 показали перспективу в багатьох сферах, зокрема: Організм потребує ейкозапентаєнової кислоти (EPA) і докозагексаєнової кислоти (DHA). Щоб виробляти їх, організму потрібна альфа-ліноленова кислота (АЛК). Це незамінні жирні кислоти Омега-3, ейкозапентаєнова кислота (EPA) і докозагексаєнова кислота (DHA). Лінолева кислота (LA) є жирною кислотою Омега-6, яка також доповнює дієту. Коли жирні кислоти, такі як EPA, присутні в організмі, вони стають попередником для гормоноподібних речовин, відомих як ейкозаноїди. Вони допомагають регулювати фундаментальні процеси, такі як поділ і ріст клітин, згортання крові, активність м’язів, секрецію травних соків і гормонів, а також рух таких речовин, як кальцій, у клітини та з них. Омега-3 жирна кислота DHA є основною поліненасиченою жирною кислотою. міститься в мозку і важливий для роботи мозку. Клітини головного мозку, а також багато інших клітин в організмі багаті DHA, що свідчить про те, що ця жирна кислота бере участь у здоров’ї мозку. Люди, які дотримуються дієти з низьким вмістом жиру або багато насичених, гідрогенізованих або транс-жирів, можуть мати дефіцит. в цінних жирних кислотах. Baby Care Prenatal 3-6-9 від Country Life – це всього лише дві м’які капсули, які є зручним способом доповнити ваш раціон (і вашого зростаючого плоду) омега-жирними кислотами та лінолевою кислотою, незамінною жирною кислотою, якої в ній може бути не вистачає. ^Забезпечує 633 Омега-3, 6 і 9 жирних кислот.

Використання

Дорослі приймають дві (2) м’які таблетки на день. Для найкращого використання приймайте з їжею. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Композиція

Желатин, гліцерин, віск бджолиний, барвник ріжкового дерева, вода очищена (оболонка капсули), лецитин соняшниковий, натуральний ароматизатор лимона.

Містить рибу (анчоус, сардина, скумбрія, оселедець, лосось, тунець).

100% бичачий желатин, без BSE

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 45
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії10
Калорії з жиру10
Загальний жир1 г2%
Поліненасичені жири1 г
Вітамін B12 (як ціанокобаламін)100 мкг1250%
Кальцій (з 600 мг триосновного фосфату кальцію)204 мг16%
Фосфор (з 600 мг триосновного фосфату кальцію)114 мг9%
DHA (докозагексаєнова кислота) (з концентрату риб'ячого жиру)400 мг
EPA (ейкозапентаєнова кислота) (з концентрату риб'ячого жиру)100 мг
Лінолева кислота (з 210 мг олії насіння огуречника)65 мг
GLA (гамма-ліноленова кислота) (з 210 мг олії насіння огуречника)40 мг
Олеїнова кислота (з 210 мг олії насіння огуречника)28 мг
Запатентована суміш містить: екстракт кореня імбиру (5% гінгеролів) олію перцевої м’яти (mentha piperita) (листя)24 мг
Відсоток добової норми базується на 2000-калорійній дієті. Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1087 грн
У наявності