Bio Nutrition, Urilow Gout Out, Урілов, 60 капсул

Код: 8042
Основне фото товара Bio Nutrition, Urilow Gout Out, Урілов, 60 капсул
(5)
1244 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Підтримує здоровий рівень сечової кислоти. дріжджів. кукурудза. молочий продукти. рік. цукру. пшениці. сої та консервантів. без глютену. Urilow (Gout Out стара назва) - це синергетична суміш фруктових екстрактів, вітамінів і рослинних екстрактів, розроблена для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.1 кг

Bio Nutrition Урілов 60 капсул

Bio Nutrition, Urilow Gout Out, Урілов, 60 капсул

Опис

Urilow (Gout Out стара назва) - це синергетична суміш фруктових екстрактів, вітамінів і рослинних екстрактів, розроблена для підтримки здорового рівня сечової кислоти.

Про те, що під час дієти потрібно скоротити кількість вуглеводів і збільшити обсяг споживаних білків, щоб зберегти м'язи знає багато хто. Але не всім відомо, що білкові дієти підвищують рівень сечової кислоти, а її високий вміст збільшує ризик розвитку подагри, ниркової недостатності та появи каменів у нирках.

Відновити її нормальний рівень можна за допомогою здорового та збалансованого харчування. Ми розповімо, які продукти можуть розчинити кристали сечової кислоти.

Сечова кислота є і хімічна речовина, яка утворюється одночасно з розкладанням пуринів. Пуринами багаті сардина, оселедець, анчоуси, деякі овочі та молочні продукти. Самі собою вони не шкідливі, але підвищення рівня сечової кислоти, які вони викликають небезпечно для організму.

 

Коли клітини гинуть, утворюється сечова кислота, у невеликій кількості вона захищає кровоносні судини. Нирки легко її фільтрують і виводять з організму.

Занадто велика кількість кислоти накопичується в суглобах, сухожиллях та внутрішніх органах та призводить до появи каменів у нирках або навіть нирковій недостатності. Крім того, людина може отримати проблеми зі шкірою, суглобовий біль та діабет.

Найчастіше високий вміст сечової кислоти визначає розвиток подагри. Набагато рідше вона виникає через хвороби серцево-судинної системи нирок або підвищеного кров'яного тиску.

 

Фактори, що провокують підвищення рівня сечової кислоти - це алкоголь, вживання продуктів, що містять пурини, ожиріння, прийом сечогінних препаратів, імунодепресантів, спадковість, хіміотерапія та радіотерапія.

Небезпека сечової кислоти в тому, що перевищення допустимої кількості не дає про себе знати. Найчастіше ми дізнаємося про це, зіткнувшись із серйозними проблемами. Тому варто змінити режим харчування раніше, ніж проблема стане незворотною.

Корисні продукти

 

У домашніх умовах зменшити рівень сечової кислоти можна, включивши до раціону певні продукти.

Яблучний оцет

Оцет ефективно очищає організм від шлаків і токсинів, що накопичилися, і виводить надлишки сечової кислоти. Він відновлює природний кислотно-лужний баланс в організмі, що є важливим для внутрішнього середовища.

 

Змішайте одну столову ложку яблучного оцту та 200 мілілітрів води. Суміш, що вийшла, пийте 3 рази на день. Зверніть увагу, що перевищення дозування може бути небезпечним для організму.

Яблука

Одного червоного або зеленого яблука, з'їденого разом із шкіркою, буде достатньо, щоб видалити надлишки сечової кислоти та очистити організм. Яблучна кислота та вітамін С у їх складі діє на організм м'яко, але ефективно.

 

Лимонний сік

Сік лимонів відновлює лужний баланс, що нейтралізує дію сечової кислоти. А вітамін С, на який багаті цитрусові посилює цей ефект.

Змішайте сік цілого лимона та склянку води. Цей напій пийте щоранку перед їжею.

 

Артишоки

Вони мають сечогінний ефект, завдяки чому надлишки сечової кислоти виводяться з організму. Існує багато способів, як

приготувати артишоки, але найкорисніший з них - відварити і випити відвар, що вийшов.

 

Цибуля

Цибуля допомагає очистити організм від шкідливих речовин, що накопичилися, і знизити ризик появи багатьох захворювань.

Відваріть 2 порізані цибулини та видавіть сік лимона. Щодня пийте по дві-три чашки відвару, що вийшов.

 

Оливкова олія

При термічній обробці багато рослинних олій мають властивість втрачати корисні речовини і навіть ставати шкідливими через руйнування вітаміну Е, а саме цей вітамін підтримує правильний рівень сечової кислоти в організмі.

Оливкова олія при нагріванні не змінюється і вона особливо багата на вітамін Е, тому масло хороший помічник у питанні підвищеного вмісту сечової кислоти.

 

вода

Якщо вживати воду у великій кількості, то вона стимулює роботу сечовидільної системи та допомагає ниркам краще фільтрувати сечову кислоту. Вода - найбільш природний і корисний спосіб допомогти організму при більшості проблем.

Виключити з раціону

 

Саме правильне харчування – запорука здоров'я організму. Однак мало включити в меню корисні продукти, також потрібно зменшити кількість пуринів, які містяться в продуктах.

М'ясо, птах, субпродукти, риба, бобові, гриби, спаржа, дріжджі, пиво. Також це продукти, які містять крохмалисті вуглеводи, картопля, овес, банани, цільнозернові спагетті.

Застосування:

Приймати по три (2) капсули на день з водою або за рекомендацією лікаря.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка рівня сечової кислоти (Uric Acid Control)